Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Γι’ αυτό κατέρρευσα στις ακροάσεις του The Voice»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Tothemaonline.com «Γι’ αυτό κατέρρευσα στις ακροάσεις του The Voice»O νεαρός τραγουδιστής, που δεν τα κατάφερε να περάσει στην τελική τρίτη φάση του The Voice, μίλησε στο Tothemaonline.com και εξήγησε, τους λόγους που κόπηκε από την κριτική επιτροπή και γιατί κατέρρευσε στα γυρίσματα, όταν άκουσε το αποτέλεσμα.

Δεν πτοείται ο 21χρόνος Μαυρίκιος Μαυρικίου, παρόλο που δεν κρύβει την απογοήτευση για το γεγονός ότι βρέθηκε εκτός της τελικής φάσης του The Voice, αφού οι coach, έκριναν ότι ο αντίπαλος του στο λεγόμενο Battle, όπου οι παίκτες αναμετρούνται man to man, ερμήνευσε καλύτερα το κομμάτι που του έδωσαν.

Tothemaonline, επικοινώνησε με τον νεαρό τραγουδιστή, ο οποίος μας εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους βρέθηκε εκτός παιχνιδιού.

« Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα... Αλλά η μάχη ήταν άνιση. Είχα ένα κομμάτι που δεν μου ταίριαζε καθόλου αλλά ταίριαζε τέλεια στον αντίπαλο... Έτσι με κέρδισε.»

mavrikios voice2

Σχολιάζοντας το λιποθυμικό του επεισόδιο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, την στιγμή που του ανακοινώθηκε η απόφαση της κριτικής επιτροπής, ο Μαυρίκιος, μας ανέφερε ότι ήταν αποτέλεσμα της πολύωρης διαδικασίας αναμέτρησης που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, σε συνδυασμό με μία σειρά από άλλους παράγοντες.

«Ήμασταν εκεί από πολύ νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ... δεν είχα φάει τίποτα και σε συνδυασμό με το άγχος και το αρνητικό αποτέλεσμα κατέρρευσα...»

Ο Μαυρίκιος δηλώνει ότι δεν το βάζει κάτω, καθώς όμως μας αποκάλυψε, ετοιμάζει πολλά καινούργια πράγματα, ανάμεσα σε αυτά 2 μεγάλες συνεργασίες, καινούργιο video clip και συναυλίες.

Φαίνεται ότι ο Μαυρίκιος, μάλλον βάζει για λίγο στην άκρη τις συμμετοχές του σε talent show και δίνει προτεραιότητα σε πιο άμεσα επαγγελματικά του σχέδια.

Από μικρό παιδί συμμετείχε σε διάφορα παιχνίδια, όπως το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και σε δύο διαφορετικά «X Factor».

Δείτε μία από τις παλιές του εμφανίσεις από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο.»



Πηγή: www.tothemaonline.com

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου