Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…Κατά λάθος : Μάθετε ποιος θα είναι ο νικητής των Oscar!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…Κατά λάθος : Μάθετε ποιος θα είναι ο νικητής των Oscar!Το αμερικανικό δίκτυο, κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ του για την πορεία των προετοιμασιών, μαρτύρησε ότι το χρυσό αγαλματίδιο θα το πάρει ο LeonardoDiCaprio για την ταινία «ο Λύκος της WallStreet».

Το έγραφε ξεκάθαρα η χρυσή πλακέτα, η οποία είχε σκαλισμένο πάνω της το όνομα του ηθοποιού, και εμφανίστηκε μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες, με αποτέλεσμα το «μυστικό» να γίνει κοινό σε όλους!
«Το Βραβείο Ακαδημίας πηγαίνει στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για την ερμηνεία του στον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Ο Λύκος της WallStreet», 2013» έγραφε χαρακτηριστικά η χρυσή πλακέτα!
110214140926 6685
Όπως είναι φυσικό, η φωτογραφία έκανε αμέσως το γύρο των socialmedia, με πολλούς να μιλούν για απίστευτη γκάφα, αφού στην ουσία κατέστρεψε την τελετή, δυο εβδομάδες πριν γίνει!

Υπάρχει πάντως και η περίπτωση το CNN να τη «γλυτώσει», αφού το 2010 η Ακαδημία με δελτίο τύπου, ενημέρωνε πως ενχάρακτες πλακέτες φτιάχνονται για όλους τους υποψηφίους της Ακαδημίας, σε κάθε κατηγορία.

Η ενχάραξη, μάλιστα, περιλαμβάνει το όνομα του υποψηφίου, την κατηγορία, τον τίτλο της ταινίας και τη χρονιά.
110214140928 8924


Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, μετά την ανακοίνωση των νικητών σε κάθε κατηγορία, οι πλακέτες των χαμένων ανακυκλώνονται.

Δυο εβδομάδες μένουν λοιπόν για να μάθουμε αν τελικά το CNN έκανε γκάφα ή όχι!

Πηγές: star.gr & www.tothemaonline.com

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου