Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Με δόσεις θα πληρώνονται πλέον οι λογαριασμοί

Την πρακτική είσπραξης από τα ταμεία του ή μέσω διαδικτύου, με δόσεις οποιουδήποτε ποσού των καταναλωτών, άρχισε να εφαρμόζει το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) «στα πλαίσια των προσπαθειών του Συμβουλίου για διευκόλυνση του κοινού στην πληρωμή των ετήσιων λογαριασμών».

Σε γραπτή ανακοίνωση του το ΣΑΛ αναφέρει ότι «η πρακτική είσπραξης θα γίνεται από τα ταμεία του ΣΑΛ ή μέσω διαδικτύου, με δόσεις, οποιουδήποτε ποσού, υπό την προϋπόθεση ότι τα τέλη θα εξοφλούνται πριν την καθορισμένη τελευταία ημερομηνία πληρωμής».

Σημειώνεται ότι «η επιβάρυνση σε περίπτωση μη εξοφλημένων λογαριασμών θα επιβάλλεται μόνο επί του υπόλοιπου ποσού που εκκρεμεί».

Οι πελάτες που ενδιαφέρονται να εφαρμόσουν την συγκεκριμένη πρακτική καλούνται να επισκεφτούν τα γραφεία του ΣΑΛ που βρίσκονται στη Γωνία Ήρας και Φώτη Κόντογλου, για να κάνουν την πρώτη πληρωμή και να καθορίσουν τις επόμενες δόσεις.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΑΛ στο τηλέφωνο 24815222, εσωτερικό 117.


Source : http://www.tothemaonline.com


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου