Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Ετοιμάζει πλάνο χωρίς Σανγκόι (παρουσία κόσμου η προπόνηση)

Την προετοιμασία του ολοκληρώνει σήμερα ο Απόλλωνας, ενόψει του αυριανού ντέρμπι κυπέλλου με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. 

Οι «κυανόλευκοι» καλούνται να ανασυνταχθούν και να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, που θα τους δώσει την δυνατότητα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δίνει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου καλείται να βρει λύση και στην απουσία του Γκαστόν Σανγκόι. Ο Αργεντινός επιθετικός συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα.

Δεν υπολογίζονται επίσης οι τραυματίες Γκιέ, Βασιλείου και Ντανανάε. Ο διεθνής Κύπριος αμυντικός θα υποβληθεί αύριο σε επέμβαση και θα μείνει εκτός γηπέδων για 10 ημέρες.

Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Καρυπίδη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά σήμερα θα ξεκαθαρίσει εάν θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα. Στον Απόλλωνας δεν θέλουν να ρισκάρουν την συμμετοχή του και μόνο εάν είναι 100% έτοιμος θα παίξει.

Με κόσμο η σημερινή προπόνηση

Σε μία άλλη εξέλιξη, η διοίκηση του Απόλλωνα αποφάσισε όπως η σημερινή προπόνηση να πραγματοποιηθεί με την παρουσία του κόσμου, έτσι ώστε να εμψυχώσουν τους παίκτες ενόψει του αυριανού αγώνα, αλλά και της δύσκολης συνέχειας.

Source : www.24sports.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου