Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ...

Με τη ζωή τους παραλίγο να πληρώσουν την απροσεξία τους αστυνομικοί  στην Πάφο οι οποίοι δεν ερεύνησαν 26χρόνο συλληφθέντα με αποτέλεσμα αυτός να τους επιτεθεί με μαχαίρι και να τους τραυματίσει σοβαρά.

Ερωτηματικά δημιουργεί το περιστατικό, έρευνα διέταξε ο Αρχηγός της Αστυνομίας.  Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στις έξι το απόγευμα στο Προδρόμι της Πάφου.  Ο 26χρόνος δασοφύλακας ανακόπηκε για έρευνα από μέλη της ΥΚΑΝ καθώς εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα έρευνας.  Όταν τα μέλη της ΥΚΑΝ τον ανέκοψαν για έλεγχο, ο 26χρόνος τους επιτέθηκε και τους τραυμάτισε ελαφρά.  Ασκήθηκε η ανάλογη βία, έτσι ο 26χρόνος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Οι δύο αστυνομικοί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Πόλης όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών πήραν εξιτήριο.  Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, αστυνομικοί του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς έβγαλαν τις χειροπέδες από τον 26χρόνο με σκοπό να τον ερευνήσουν και να τον οδηγήσουν στα κρατητήρια.

Ο 26χρόνος ανέσυρε μαχαίρι σουγιά και το κάρφωσε απανωτά σε 38χρόνο αστυνομικό, τραυματίζοντας τον σοβαρά.  Παράλληλα επιτέθηκε και κτύπησε στα γεννητικά όργανα δεύτερο αστυνομικό.  Προκλήθηκε αναστάτωση και πανικός, ενώ  αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί κατάφεραν να συλλάβουν τον 26χρόνο.  Αιμόφυρτοι οι δύο αστυνομικοί διακομίστηκαν με ασθενοφόρο, αρχικά στο νοσοκομείο της Πόλης  Χρυσοχούς και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πάφου.  Ο 38χρόνος αστυφύλακας ο οποίος φέρει πέραν των πέντε μαχαιριών στο κεφάλι και το στήθος νοσηλεύεται στο χειρουργικό θάλαμο του νοσοκομείου, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός ο οποίος κτυπήθηκε στα γεννητικά όργανα  νοσηλεύεται στο παθολογικό θάλαμο.  Η κατάσταση της υγείας τους θεωρείται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Πηγές: gazzettacy & showtime-cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου