Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

«Αναληθές ότι θα αποκαλύψουμε ότι ο Obama έχει δεσμό με την Beyonce»


«Αναληθές ότι θα αποκαλύψουμε ότι ο Obama έχει δεσμό με την Beyonce»Διέψευσε, το βράδυ της Δευτέρας, η αμερικανική εφημερίδα Washington Post τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι στο φύλλο της Τρίτης θα δημοσιεύσει ρεπορτάζ στο οποίο θα αποκαλύπτει τον υποτιθέμενο δεσμό που διατηρούν Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με την αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ.

Οι φήμες, που προκάλεσαν σάλο στο Διαδίκτυο, ξεκίνησαν από τον γάλλο παπαράτσι Πασκάλ Ροστέν, ο οποίος υποστήριξε, σε συνέντευξή του στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, ότι την Τρίτη η εφημερίδα Washington Post θα αποκαλύψει την κρυφή σχέση του Ομπάμα με τη Μπιγιονσέ.

«Σε λίγο στις ΗΠΑ θα συμβεί κάτι φοβερό. Αύριο θα μιλάει γι΄αυτό όλος ο κόσμος» είπε ο Ροστέν. Την «αποκάλυψη» φιλοξένησε και το γαλλικό περιοδικό Glamour.

Σύμφωνα με τον γάλλο φωτογράφο, η Washington Post θα προβεί σε αυτή την αποκάλυψη την ώρα που ο Ομπάμα θα υποδέχεται τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, η κρυφή ερωτική σχέση του οποίου με μια γαλλίδα ηθοποιό αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της Washington Post Κρις Κοράτι, δήλωσε στον ιστότοπο Poynter.org ότι η πληροφορία «είναι απολύτως αναληθής».

Η Μπιγιονσέ είχε τραγουδήσει στην ορκωμοσία του Ομπάμα το 2009 και το 2013, όπως και στο πάρτι γενεθλίων της γυναίκας του Ομπάμα, Μισέλ.

Η πληροφορία, πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πηγή, ούτε από την Washington Post.

Πηγή: http://elita.philenews.com

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου