Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια – Δεν έδειξε μητέρα το DNA

- Το γενετικό υλικό δεν ταυτίστηκε και το βρέφος παραμένει αγνώστων γονέων
- Εκτός μαιευτηρίου γεννήθηκε το μωρό, εκτιμά η Αστυνομία
- Δεν ξεκαθάρισε αν το κοριτσάκι πέθανε μετά τη γέννα ή πετάχτηκε στα σκουπίδια ζωντανό

Ούτε τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA που διενεργήθηκαν σε γενετικό υλικό του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στις 9 Ιανουαρίου στο ΧΥΤΥ της Κόσιης έριξαν φως στην ταυτότητα των γονέων.

Το γενετικό υλικό δεν ταυτίζεται με κανενός εξ όσων υπάρχουν στην τράπεζα του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής και το άτυχο βρέφος παραμένει αγνώστου πατρός και μητρός, γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τις έρευνες της Αστυνομίας.

Ουσιαστικά, με τα αποτελέσματα των αναλύσεων εξανεμίζονται οι ελπίδες να εντοπιστεί η μητέρα του βρέφους. Το γεγονός ότι το άτυχο μωρό πετάχτηκε γυμνό στα σκουπίδια συνετέλεσε στην αρνητική αυτή εξέλιξη, καθώς οι Αρχές δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν γενετικό υλικό ατόμων που είχαν έρθει σε επαφή με το κοριτσάκι.

Πλέον, η Αστυνομία εστιάζει τις ελπίδες της για περαιτέρω στοιχεία στις εξειδικευμένες εξετάσεις που θα διενεργηθούν στο γενετικό υλικό του βρέφους, για ανεύρεση οποιουδήποτε στοιχείου που θα βοηθήσει τις έρευνες. Παράλληλα, το γενετικό υλικό του παιδιού θα φυλάσσεται στην τράπεζα του Ινστιτούτου, ώστε να υπάρχει δυνατότητα να ταυτιστεί μελλοντικά.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες τους σε κλινικές και νοσοκομεία σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου. Αν και από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οδηγούνται στην εκτίμηση πως το βρέφος γεννήθηκε εκτός μαιευτηρίου και είτε πέθανε μετά τη γέννα είτε πετάχτηκε στα σκουπίδια ζωντανό. Δυστυχώς, καμία μαρτυρία που να αναφέρεται σε έγκυο γυναίκα που σήμερα βρίσκεται χωρίς παιδί δεν έχει φτάσει ως τώρα στην Αστυνομία.

Πηγή: newsit.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αφήγησητου Εργάτη Που Εντόπισε Το Νεκρό Βρέφος Παγώνει Το Αίμα! - «Στοπ, Φώναξε Του Μάστρου, Έχει Ένα Μωρό!»

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ

ΣΟΚ: Nεκρό Βρέθηκε Βρέφος Στο Σκυβαλλότοπο Κόσιης!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου