Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Σε ένα αχούρι ζούσε ο 5χρόνος με τη μητέρα του που βρέθηκε νεκρή - Ζητούσαν φαγητό και νερό από γείτονες

Σπαράζουν καρδιές από τις λεπτομέρειες που αφορούν το θάνατο και τις συνθήκες διαβίωσης της 40χρόνης μητέρας, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της, ενώ το παιδί της ζητούσε βοήθεια.

Πίσω από όλα, κρύβεται μία τραγική ιστορία, αφού η ίδια και το 5χρόνο παιδί της, ζητούσαν συχνά φαγητό από γείτονες. Οι εικόνες που λήφθηκαν από το διαμέρισμα της νεκρής γυναίκας είναι συγκλονιστικές.

Γείτονας που διαμένει στο ισόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας που βρέθηκε νεκρή η γυναίκα μίλησε στην μεσημβρινή εκπομπή του Mega «Ενημέρωση Τώρα» και αποκάλυψε ότι η 40χρόνη και το παιδί της, ζητούσαν συχνά βοήθεια.

«Ο μικρός ερχόταν τακτικά στο διαμέρισμα μου και του έδινα κάτι, νερό φαγητό, ζητούσε κρέας και όποτε είχα κάτι του έδινα, αλλά δεν γνώριζα την κατάσταση τους. Πριν από 4 ημέρες, ήρθε η γυναίκα μου χτύπησε την πόρτα και μου ζητούσε panadol, αλλά δεν είχα να της δώσω»

Οι εικόνες που λήφθηκαν από το διαμέρισμα που διέμενε η Ρουμάνα με το παιδί της, παρουσιάζουν την τραγικότητα της κατάστασης τους, αφού μοιάζει με σκουπιδότοπο.

Η ίδια ήταν λήπτης δημοσίου βοηθήματος, το οποίο όμως σταμάτησε να λαμβάνει πρόσφατα.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο εργαζόμενος της ΠΕΟ, το κτίριο της οποίας βρίσκεται δίπλα από την πολυκατοικία που διέμενε η γυναίκα.

Όπως ο ίδιος ανέφερε το διαμέρισμα της θύμιζε σκουπιδότοπο.

«Το πρωί το παιδάκι ήρθε και ζήτησε βοήθεια ότι η μητέρα του ήθελε νερό»

Ο 5χρόνος είχε κλειστεί έξω από το διαμέρισμα και πήγε στο διπλανό κτίριο της ΠΕΟ να ζητήσει νερό για τη μητέρα του που ήταν άρρωστη.

«Το παιδάκι ήταν ξυπόλυτο, κρύωνε, πήγε μία συνάδελφος του αγόρασε ρούχα και παπούτσια και σάντουιτς. Κανένας δεν εμφανίστηκε να το ζητήσει. Ειδοποιήσαμε το Γραφείο Ευημερίας και το παρέλαβαν μετά από αρκετή ώρα», ανέφερε ο εργαζόμενος στην ΠΕΟ.

Την ίδια ώρα γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία.

Οι πυροσβέστες έσπασαν την πόρτα και βρήκαν νεκρή τη γυναίκα και ημίγυμνη στο πάτωμα.

Ο ιατροδικαστής, Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος διενήργησε αυτοψία στη σκηνή, δήλωσε ότι ο θάνατος της 40χρόνης φαίνεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.




---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---


Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου