Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Γκρεμοτσακίστηκε και χτύπησε στο ΡΙΚ η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου!

Γκρεμοτσακίστηκε και χτύπησε στο ΡΙΚ η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου!Ένα ατύχημα είχε σήμερα η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η Βουλευτής γκρεμοτσακίστηκε στα ανισόπεδα σκαλοπάτια του ΡΙΚ και στους θεοσκότεινους, λόγω οικονομίας, διαδρόμους που επιβάλλεται πλέον στα κρατικό κανάλι»

Η κ. Χαραλαμπίδου, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελίτας Μιχαηλίδου τη γλύτωσε ευτυχώς με κάποιους μώλωπες και ένα σοκ από την πτώση της. Φέρει μώλωπες στα χέρια και στα γόνατα, ενώ χτύπησε και στο πρόσωπο. Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα αν ή ίδια, δεν προλαβαίνει να βάλει τους αγκώνες της, ώστε να στηριχθεί.

Φαίνεται κάποιοι μάτιασαν τη Βουλευτή του ΑΚΕΛ, που το τελευταίο διάστημα κάνει όλο και πιο έντονη την παρουσία της με τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις για τα οικονομικά σκάνδαλα που μαστίζουν την Κύπρο.

Εμείς να της ευχηθούμε ολόψυχα περαστικά.

Πηγή: www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ε. Χαραλαμπίδου Προς Ε. Δίπλαρο: «Άλλα Λέω, Άλλα Μεταφέρετε, Θέλετε Μεταφραστή!» - VIDEO

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου