Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Φωτίου: « Μας ανάγκασαν να τραγουδήσουμε μαζί τους»

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χάρης Φωτίου σε παρέμβαση του στο Ράδιο Πρώτο δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την νίκη και την πρόκριση επι της ΑΕΛ.

Έδωσε τα εύσημα στον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε για την παρουσία του Ντε Βισέντι.

Αναλυτικά:
« Εκείνο που μας χαροποιεί είναι ο τρόπος που ήρθε η νίκη και στα δύο παιχνίδια. Πετύχαμε δυο νίκες , χωρίς να μας κάνει ευκαιρία η αντίπαλος και αυτό μας δίνει , επιπλέον χαμόγελο . Σε γενικές γραμμές η νίκη-πρόκριση ήρθε με καλή τακτική και πολύ καλή εμφάνιση»



Η παρουσία του Ντε Βισέντι έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ
« Το πρώτο θέμα για μας ήταν η εξαιρετική παρουσία των οπαδών μας. Μας ανάγκασαν να τραγουδήσουμε μαζί τους.

 Χθες τους είδαμε να επανέρχονται στον παλμό τους. Τώρα για τον Ντε Βισέντι μας χαροποίησε η παρουσία του διότι επαλήθευσε την αξία του και πιστεύουμε ότι θα γίνει ακόμη πιο καλύτερος στο μέλλον, με την στήριξη των συμπαικτών του. Πιθανό το λάθος της ΕΠΟ που μας τον στέρησε σε δύο αγώνες να λειτούργησε θετικά αφού όπως φάνηκε αφομοίωσε καλύτερα το παιχνίδι της ομάδας και παρουσιάστηκε ορεξάτος και φρέσκος στο γήπεδο. 

Οι φίλοι μας μας μπορεί να απόκτησαν ακόμη ένα ηρώα , όπως ήταν χθες και οι Χαραλαμπίδης και Στάθης Αλωνεύτης. Ευχόμαστε ο φρέσκος αέρας που μας έφερε ο Ντε Βισέντι να έχει συνέχεια. Η δυναμική που κτίζει ο ΑΠΟΕΛ φάνηκε με τις εννέα νίκες και τις 3 ισοπαλίες στα τελευταία 12 παιχνίδια. Με αυτή την δυναμική θα πρέπει να γεμίσουμε το Γ.Σ.Π ξανά»


Για την παρουσία του προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη στον Αρχάγγελο ανέφερε:

«Η παρουσία μας στον Αρχάγγελο καθημερινή. Έχουμε ένα πρόεδρο που δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο για τον ΑΠΟΕΛ . Η παρουσία η σημερινή για μας είναι σημαντική. Είμαστε δίπλα στους ποδοσφαιριστές . Η προσοχή μας είναι στον Άρη. Ο αντίπαλος μας έχει βελτιωθεί , όμως ο ΑΠΟΕΛ φοβάται μόνο τον κακό του εαυτό»

Για την περίπτωση Κακά: « Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Συμφωνήσαμε με την Λα Κορούνια , όμως τον χρειάζονται και αυτή την εβδομάδα. Από την Δευτέρα λογικά θα είναι μαζί μας . Παράλληλα κοιτάζουμε 1-2 εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που κάτι στραβώσει. Ο Κακά είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στον ΑΠΟΕΛ, αφού ξέρει την ομάδα μας και ίδρωσε την φανέλα της. Για αυτό τον επέλεξε ο προπονητής αν και πιθανό να υπάρχουν καλύτερες λύσεις ενώπιον μας»

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χάρης Φωτίου ευχαρίστησε την διοίκηση της ΑΕΛ για την φιλοξενία.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---


- Source : http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου