Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Έκαναν πρόταση στον Τάσο Τρύφωνος να κατέβει υποψήφιος με τον ΔΗΣΥ στις Ευρωεκλογές

Έκαναν πρόταση στον Τάσο Τρύφωνος να κατέβει υποψήφιος με τον ΔΗΣΥ στις ΕυρωεκλογέςΣτον γνωστό δημοσιογράφο - παρουσιαστή της εκπομπής «Τετ α Τετ», διευθυντή και ραδιοφωνικό παραγωγό του Love fm Τάσο Τρύφωνος, πρότεινε ο ΔΗΣΥ, να κατέβει με το ψηφοδέλτιο του, ως υποψήφιος στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Προσωπική πρόταση του Προέδρου του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, ήταν το όνομα του γνωστού δημοσιογράφου, Τάσου Τρύφωνος, ο οποίος όπως εγκαίρως πληροφορούμαστε,  σκέφτεται να ανταποκριθεί θετικά, στην πρόσκληση να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, για τις Ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου.

Ο δημοσιογράφος, ζήτησε χρόνο να το σκεφτεί και μάλλον, κλείνει προς την αποδοχή της πρότασης του κόμματος του, να κατέβει ως υποψήφιος, διεκδικώντας μία θέση για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Όπως όλα δείχνουν, πέραν του Τάσου Τρύφωνος, υποψήφιοι στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα είναι μάλλον ο, δύο υφιστάμενοι Ευρωβουλευτές του ΔΗΣΥ, Ελένη Θεοχάρους και Αντρέας Πιτσιλίδης, μαζί με τους Λευτέρη Χριστοφόρου και Σωτήρης Σαμψών, ενώ παραμένει μία ακόμη θέση κενή για να συμπληρωθούν οι έξι προτάσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο δημοσιογράφος έχει προσεγγίσει πρόσωπα τόσο εντός του ομίλου για τον οποίο εργάζεται όσο και εκτός, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κατέλθει υποψήφιος και εισέπραξε την συμπαράσταση συναδέλφων και φίλων του.


Στο επίκεντρο των στόχων του είναι να αντιπροσωπεύσει περισσότερο από όλους, την νεολαία του τόπου μας. 

Πηγή: www.tothemaonline.com & troktikocyp.blogspot

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου