Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Η αποκάλυψη πασίγνωστου ηθοποιού για τον πατέρα του που σοκάρει!


Μετά από αρκετές δεκαετίες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο πλέον ταλαντούχος ηθοποιός της γενιάς του αποφάσισε επιτέλους να μιλήσει για τον πατέρα του.


O Robert De Niro είχε καταφέρει για πολλά χρόνια να κρατήσει την οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο 63χρονος πρωταγωνιστής είπε το ναι σε ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τον πατέρα του, Robert De Niro Sr στο οποίο αποτυπώνεται η ζωή, η τέχνη του και η ανακάλυψη από τον ίδιο ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το κανάλι HBO ο ηθοποιός αποκαλύπτει πως ο γάμος των γονιών του τελείωσε όταν ο ίδιος ήταν τριών ετών γιατί ο πατέρας του, ζωγράφος στο εππάγελμα. συνειδητοποίησε ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ πραγματοποιήθηκε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Sundance Film Festival και στο οποίο παρευρέθησαν αρκετοί διάσημοι φίλοι του, αλλά και τα τρία του παιδιά από τη σύζυγό του, Grace Hightower.


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Πηγή: http://www.queen.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου