Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Νεκρή στο διαμέρισμά της 40χρονη μητέρα - Γείτονες είδαν το πεντάχρονο παιδί της να περιφέρεται μόνο του και εντόπισαν τη νεκρή

Ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους που διενήργησε αυτοψία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας (φωτο αρχείου)
Γυναίκα από τη Ρουμανία βρέθηκε νεκρή λίγο μετά τις 7 το πρωί σε διαμέρισμα στην περιοχή του Μετρό, στο κέντρο της Λάρνακας. Τη γυναίκα εντόπισαν νεκρή οι γείτονες, αφού είδαν πρώτα το πεντάχρονο παιδί της να περιφέρεται μόνο του στους διαδρόμους της πολυκατοικίας.

Όταν ρώτησαν το παιδάκι που είναι η μητέρα του, αυτό τους απάντησε ότι η μητέρα του έχασε τις αισθήσεις της. Αμέσως προσέτρεξαν για βοήθεια, βρήκαν όμως κλειστή την πόρτα και κάλεσαν την πυροσβεστική. Αφού έσπασαν την πόρτα, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι εντόπισαν νεκρή τη 40χρονη.

Στη σκηνή βρέθηκε αστυνομική δύναμη για έρευνες ενώ ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους που διενήργησε αυτοψία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Την επίβλεψη του παιδιού ανέλαβε προσωρινά το Γραφείο Ευημερίας.

Πηγή: kathimerini.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου