Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Δηλώσεις - βόμβα του Τάκη Αντωνίου! «Τώρα που θα φύγουμε, γιατί επιμένουν να καταστρέφουν την ομάδα»

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, προχώρησε σε σημαντικές δηλώσεις σήμερα μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM. Διαβάστε τα όσα είπε, που θα συζητηθούν.

Σχολιάζοντας την πιθανή τιμωρία που έρχεται στην ομάδα, αφού και πάλι άναψαν βεγγαλικά χθες με την Μπορντό:

«Αν αισθάνονται ίχνος αγάπης για την ομάδα τους θα πρέπει να αποχωρήσουν αυτοί που τα έκαναν αυτά. Οι περισσότεροι οργανωμένοι είναι πολύ καλά παιδιά και δεν τους αξίζει να καθοδηγούνται από αυτά τα άτομα. Όταν αισθάνονται υποστήριξη από παντού φτάνουν στο σημείο να μας λένε εμάς καρεκλοκένταυρούς που δώσαμε την ψυχή μας μόνο για το καλό του ΑΠΟΕΛ. Αυτοί πάνε στο γήπεδο για να ζημιώσουν την ομάδα. Δεν πιστεύω ότι όλα τα παιδιά τα θέλουν αυτά».

Για την αποχώρηση της διοίκησης:
«Δεν αποχωρούμε, μας υποχρέωσαν να αποχωρήσουμε οι επικεφαλείς των οργανωμένων, με τις απειλές τους, τις βρισιές τους, κάνουν ζημιά στην ομάδα για να φύγουμε. Τώρα που ξέρουν ότι θα φύγουμε γιατί επιμένουν να καταστρέφουν την ομάδα. 'Άρα μετά από εμάς θα πρέπει να αποχωρήσουν και αυτοί, να πάνε στα χέρια πιο νούσιμων ανθρώπων».

Για την γενική συνέλευση:
«Εσκεμμένα μεγαλώσαμε κατά ένα δεκαήμερο το χρονικό διάστημα για ορισμό της συνέλευσης για να δούμε να θα ενδιαφερόταν ένα αξιόλογο σχήμα. Δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες και πάμε σε γενική συνέλευση».

- Source : http://www.tothemaonline.com

1 comments:

  1. poioi einai oi kareklokentavroi pou ka8odigounte oi Pansyfides edw kai 15 xronia apo ton idio an8rwpo?? ka8e xrono leei pws paretite kai ka8e xrono einai ekei

    ΑπάντησηΔιαγραφή