Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ: Η καθημερινότητα του «Ηλίας Πούλλος»

Στο «Ηλίας Πούλλος» εργάζονται καθημερινά 15 άτομα προσωπικό
 για να βγαίνουν οι προπονήσεις και οι άλλες υποχρεώσεις
 της ανδρικής ομάδας της Ομόνοιας.
Περίπου 15 άτομα προσωπικό εργάζονται καθημερινά στο «Ηλίας Πούλλος» για να βγαίνουν οι προπονήσεις και οι άλλες υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας της Ομόνοιας.

Στο τιμ αυτό περιλαμβάνονται οι προπονητές, γυμναστές, ιατρικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

Η προετοιμασία της προπόνησης ξεκινά περίπου μία ώρα πριν μπουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές. Οι φροντιστές ετοιμάζουν τα αποδυτήρια, τον ρουχισμό και τις μπάλες, τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές αρχίζουν να μαζεύονται περίπου ένα 45λεπτο πριν από την έναρξη της προπόνησης. Την ίδια ώρα ο προπονητής και οι βοηθοί του συγκεντρώνονται στο γραφείο, όπου συζητούν τα σχετικά με την επερχόμενη προπόνηση και καταλήγουν στο πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί.

Δράση αναλαμβάνουν και οι φυσιοθεραπευτές, που βοηθάνε όσους ποδοσφαιριστές χρειάζονται ειδική προετοιμασία πριν ριχτούν στην προπόνηση. Οι φυσιοθεραπευτές παραμένουν και μετά το τέλος της προπόνησης, όπου δουλεύουν με τους ποδοσφαιριστές, τη στιγμή που οι φροντιστές φροντίζουν το γυμναστήριο, το τζακούζι και η σάουνα του «Ηλίας Πούλλος» να δουλεύουν χωρίς πρόβλημα. Οι προπονητές αναλώνουν αρκετές ώρες στο γραφείο τους, όπου ασχολούνται με όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Οι βοηθοί και ο Τζιαμπουρής
Τον προπονητή Τόνι Σαβέφσκι στηρίζουν δύο βοηθοί προπονητές, ο Σοφόκλης Σοφοκλέους και ο Μπλένταρ Κόλα. Οι δύο άνδρες έχουν περίπου τα ίδια καθήκοντα, που είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή της προπόνησης αλλά και το σκάουτινγκ. Χαρακτηριστικό είναι πως οι δύο τους είδαν από ένα παιχνίδι της Άστρα με την Ντομζάλε για τον α΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Τον ρόλο του υπεύθυνου της ανδρικής ομάδας έχει αναλάβει από τον Δεκέμβριο του 2012 ο Γιώργος Τζιαμπουρής. Ο τιμ μάνατζερ της Ομόνοιας, σπουδασμένος στην αθλητική διοίκηση, έχει υπό την ευθύνη του θέματα που άπτονται της σωστής λειτουργίας της ομάδας και της στήριξης των παικτών. Δεν ασχολείται με αγωνιστική ή μεταγραφικά θέματα. Ο Τζιαμπουρής διεκπεραιώνει διαδικαστικά θέματα, όπως τα σπίτια και αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών, γραφειακή δουλειά και επικοινωνία με την ΚΟΠ. Αποτελεί τον άνθρωπο των παικτών και που λύνει τα προβλήματά τους.

Το staff της Ομόνοιας
Τόνι Σαβέφσκι προπονητής
Σοφόκλης Σοφοκλέους β. προπονητής
Μπλένταρ Κόλα β. προπονητής
Αλεχάντρο Κάσερες γυμναστής
Ονησίφορος Ονησιφόρου β. γυμναστής
Χριστόφορος Λοΐζου προπονητής τερματοφυλάκων

Γιώργος Τζιαμπουρής τιμ μάνατζερ
Χρίστος Τσαγγάρης αρχηγός ποδοσφαιρικού τμήματος

Δρ. Χριστάκης Χριστοδούλου γιατρός
Γιώργος Ζαντής φυσιοθεραπευτής
Γιώργος Μαύρος φυσιοθεραπευτής
Νικολάι Τεμέλκοφ μασέρ
Στέλιος Πέτρου μασέρ
Γιώργος Ευσταθίου χειροπράκτης
Δρ. Χάρης Τύμβιος βιοχημικός

Μιχάλης Πιτσιλλίδης φροντιστής
Σάββας Ηλία φροντιστής

Αντώνης Θεοδώρου σεφ (στο ξενοδοχείο)

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου