Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Απόλλων - ΑΠΟΕΛ: Ο πρώτος τίτλος της σεζόν… πλησιάζει

Το ερχόμενο Σάββατο, 17 Αυγούστου, στο ΓΣΠ (20:00) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας LTV Super Cup, ανάμεσα στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ και τον κυπελλούχο Απόλλωνα.

Οι δύο ομάδες που εκπροσωπούν την Κύπρο στα πλέι οφ του Europa League, θέλουν να ξεκινήσουν ιδανικά τη σεζόν με την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Απόλλωνας θέλει να αρχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον αγώνα με τη Νις. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου αναμένεται να προβάρει ενδεκάδα Ευρώπης στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Απόλλωνα να ξεκινήσει τη σεζόν, όπως τελείωσε την προηγούμενη, με την κατάκτηση ενός τίτλου. Η διοίκηση Νίκου Κίρζη έχει στελεχώσει την ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και στόχος είναι οι διακρίσεις.

Το ΑΠΟΕΛ θέλει με τη σειρά του να κατακτήσει το Super Cup και να σκορπίσει χαρά στους φίλους του. Άλλωστε, θα ήταν το ιδανικό σενάριο, πριν από τον Ευρωπαϊκό αγώνα με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο Πάουλο Σέρτζιο επέστρεψε από χθες στη Κύπρο και προετοιμάζει την ομάδα του. Άπαντες στο στρατόπεδο των «γαλαζοκιτρίνων» δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να έρθει η νίκη επί του Απόλλωνα και να προστεθεί άλλο ένα τρόπαιο στην ομάδα.

Το ΑΠΟΕΛ μετράει δώδεκα κατακτήσεις Super Cup και ο Απόλλωνας μία.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου