Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Πουλλαΐδης: «Θα δουλέψω σκληρά, τίμια και με σύστημα»

Τα δικά του μηνύματα για την Ανόρθωση στέλνει για πρώτη φορά, ο κ. Χρίστος Πουλλαΐδης, σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Goal News» και στον συνάδερφο Πάνο Λάρκου. 

Αναλυτικά:

«Ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσαν κατεύθυνση έστειλε μιλώντας χθες στο «Goal» ο υποψήφιος αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαΐδης. Τι είναι αυτό που υπόσχεται; Πότε θα «πέσει μαχαίρι» από τον ίδιο και τι λέει για τα περί «σωτήρα»; Οι απαντήσεις στις γραμμές που ακολουθούν.

«Ο Χρήστος Πουλλαΐδης δεν είναι ο σωτήρας της Ανόρθωσης», η ατάκα που έριξε και συνέχισε: «Είναι ένας εργάτης που θα δουλέψει με όλες του τις δυνάμεις. Αν κανείς νομίζει πως ήρθε ο Πουλλαΐδης για να μας σώσει, δεν είναι έτσι. Ο Πουλλαΐδης θα δουλέψει σκληρά, θα δουλέψει τίμια και με σύστημα. Αυτά είναι που υπόσχομαι. Ούτε αποτελέσματα υπόσχομαι, ούτε ότι κάθε λίγο και λιγάκι θα βγάζω το τσεκ των επιταγών», ανέφερε ο επιχειρηματίας από τη Βατυλή.

Ακολούθως, έστειλε το μήνυμα ότι θα είναι αμείλικτος σε όποιον… πάρει έστω ένα γρόσι από τον σύλλογο: «Εγώ πιστεύω ότι αν πάρεις ένα γρόσι από την Ανόρθωση είναι σαν να κλέβεις την Αγία Τράπεζα. Εγώ έτσι το βλέπω. Υπάρχει κόσμος που μπορεί να το κάνει. Εγώ δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό. Όπως λένε οι παλιοί, να πέσει φωτιά να με κάψει. Και αν αντιληφθώ ότι κάποιος προσπαθεί να το κάνει, τότε θα πέσει μαχαίρι. Θα με βρει μπροστά του. Όποιος κι αν είναι».

Κληθείς να σχολιάσει ότι βάσει καταστατικού αν εγκριθεί από τα μέλη ο συνδυασμός, η θητεία τους θα είναι τριετής, σχολίασε: «Μακάρι να βοηθήσει ο Θεός και όχι τρία χρόνια, 13 χρόνια να προσφέρουμε στην Ανόρθωση. Φτάνει ο κόσμος να το κρίνει ότι είμαστε οι κατάλληλοι, ότι κάνουμε σωστή δουλειά. Τελικός κριτής είναι ο κόσμος».

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου