Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΑΕΛ: Καμία ανησυχία, έρχεται μετεγγραφή

Μπορεί ο κόσμος της ΑΕΛ να ανησυχεί κυρίως μετά την εικόνα που έβγαλε η ομάδα στο φιλικό με την ΑΕΚ Κουκλιών όμως στις τάξεις της ομάδας δεν υπάρχει καμία ανησυχία όσο αφορά τις ικανότητες της ομάδας. 

Άλλωστε η εικόνα από τα φιλικά στην Αγγλία είναι ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων της ομάδας ενώ ξεχωρίζει και η χρησιμοποίηση 14-15 ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα κάτι που δείχνει ότι υπάρχουν καλές λύσεις στην ομάδα.

Χωρίς Καρλίτος, Οουόν

Η προετοιμασία της ΑΕΛ συνεχίζεται με προπόνηση σήμερα το απόγευμα ενώ αύριο η ομάδα έχει προγραμματισμένη διπλή προπόνηση. Ο Καρλίτος απουσιάζει με την εθνική του ομάδα αφού έχει υποχρεώσεις, ενώ ο Οουόν συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα. Από εκεί και μπρος δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στην ομάδα.

Σιγουριά για την ομάδα

Μετά από κάθε άσχημη εμφάνιση ακούγονται φωνές από τους φίλους της κάθε ομάδας. Έτσι και στην ΑΕΛ άρχισαν κάποια μουρμουρητά για την ομάδα. Όμως ένα φιλικό που είδαν δεν θα πρέπει να βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα. Η ΑΕΛ έχει δυνατότητες και θα το δείξει και μέσα στην χρονιά. Αυτό πηγάζει μέσα από τους παράγοντες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας που ξέρουν από πρώτο χέρι τις δυνάμεις της ομάδας. Έτσι οι φίλοι της ομάδας ας κάνουν λίγη υπομονή και αν αυτό που δουν στα επίσημα δεν τους αρέσει τότε ναι θα έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους.

Καταλήγουν σε επιθετικό

Η ΑΕΛ θα ενισχυθεί όπως όλα δείχνουν με ένα ακόμη ποδοσφαιριστή στην επιθετική γραμμή έτσι ώστε να παρουσιαστεί ακόμα πιο ισχυρή στο πρωτάθλημα. Οι Ρούι Τζούνιορ και Λίτο Βιτιγκάλ έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και το θέμα ίσως να κλείσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Από εκεί και μπρος υπάρχει περιθώριο ακόμα μιας μετεγγραφής και αν θα γίνει άλλη κίνηση θα είναι στον χώρο της άμυνας.

Κηδεύεται ο Μαυρόκολος

Ο Κώστα Μαυρόκολος έφυγε χτες σε ηλικία 82 χρονών και η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Ο Κώστας Μαυρόκολος υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ αλλά και προπονητής της και αγωνίστηκε στην δεκαετία του 1950 κατακτώντας τρία πρωταθλήματα. Ήταν ένας από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που έμειναν στην ΑΕΛ μετά την φυγή το 1956 είκοσι εννέα ποδοσφαιριστών της ομάδας για να πάνε στο Απόλλωνα.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου