Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΠΑΣΠ: «Ο Τράττος αναγνώρισε τρεις από τους δράστες»

Με ανακοίνωσή του, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, εκφράζει τη στήριξή του προς τον διαιτητή Λεόντιο Τράττο.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣΠ, αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο Σύνδεσμος «δεσμεύεται δημοσίως πως θα κάνει ενέργειες με στόχο την καταπολέμηση τέτοιων φαινομένων». Επίσης, τονίζει ότι «είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Λεόντιος Τράττος αναγνώρισε τρία άτομα που του επιτέθηκαν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εκφράζουμε την στήριξή μας προς τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, Λεόντιο Τράττο, αλλά και γενικά όλους τους Κύπριους διαιτητές.


Ο διεθνής ρεφ δέχθηκε απρόκλητη, αναίτια και πέραν από κάθε λογική επίθεση από οπαδούς σε πρόσφατο φιλικό. Αυτές οι αποτρόπαιες ενέργειες καταδικάζονται απερίφραστα από την ηγεσία του ΠΑ.Σ.Π., η οποία δεσμεύεται δημοσίως πως θα κάνει ενέργειες με στόχο την καταπολέμηση τέτοιων φαινομένων.

Ήδη ο Πρόεδρος του Συνδέσμου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λεόντιο Τράττο στον οποίο εξέφρασε τη στήριξή του, ενώ εντός της ερχόμενης εβδομάδας η ηγεσία του ΠΑ.Σ.Π. θα έχει συνάντηση με στελέχη του Δ.Σ. του Σύνδεσμου Διαιτητών Κύπρου, με αντικείμενο συζήτησης τη λήψη μέτρων για να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα.

Καλούμε επίσης την Πολιτεία και γενικά τις Αρχές να κάνουν τα δέοντα προκειμένου οι ένοχοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Λεόντιος Τράττος αναγνώρισε τρία άτομα που του επιτέθηκαν. Περιμένουμε, λοιπόν, να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη πάραυτα.

Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για τους ποδοσφαιριστές-μέλη μας που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αποτραπεί η άνανδρη επίθεση σε βάρος του Λεόντιου Τράττου. «Αν δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε συμβεί» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής διαιτητής.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου