Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ένα-ένα ξεσπούν τα σκάνδαλα του Bieber

Πικάντικες λεπτομέρειες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την κοπέλα που εξαιτίας της ήρθε ο χωρισμός του Justin Bieber με τη Selena Gomez. Η 22χρονη Milyn Jensen γνώρισε τον popstar πέρυσι τον Δεκέμβριο, ενώ, όπως η ίδια αποκάλυψε, τους σύστησε ο καλύτερος φίλος του Bieber, ράπερ Lil Twist.




“Έπαθα πραγματικό σοκ όταν διάβασα ότι χώρισε τη Selena εξαιτίας των όσων συνέβησαν μεταξύ μας. Δεν αντέχω να είμαι εγώ το κορίτσι που τους χώρισε” ανέφερε χαρακτηριστικά η Milyn.
Η γνωστή ως Mimi στους φίλους της είπε ότι ο Justin πήρε εκείνη και την καλύτερή της φίλη με το αυτοκίνητό του το βράδυ της γνωριμίας τους στις 21 Δεκεμβρίου σε κλαμπ του Λος Άντζελες. Πήγαν σε φαστ φουντ και αφού πήραν τηγανητές πατάτες, ο νεαρός popstar οδήγησε σε κατάστημα πώλησης μαριχουάνας και στη συνέχεια επέστρεψαν στο αξίας 4,5 εκατ. δολ. σπίτι του για μία σύντομη περιήγηση.
 
Οι δυο τους αργότερα συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της νεαρής γυναίκας. ”Ξαφνικά αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να βγάζω τα ρούχα μου. Ήταν κάτι εντελώς φυσικό!”.
Μόλις κυκλοφόρησαν οι δηλώσεις της Milyn, η Selena δεν έχει πρόσωπο να βγει στην κοινωνία και μάλιστα επέλεξε να κουκουλωθεί με μία πορτοκαλί κουβέρτα για να κυκλοφορήσει στους δρόμους του Λος Άντζελες από την ντροπή της, ώρες προτού εμφανισθεί απαστράπτουσα στα Teen Choice Awards.
 


https://www.facebook.com/OlaTaNea


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου