Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Στο περίφημο ξενοδοχείο «Κράτος» στα κατεχόμενα επιχειρούν να καλύψουν υπόθεση δολοφονίας Νιγηριανού τραγουδιστή

-Η διεύθυνση του ξενοδοχείου, στην παραλία του οποίου βρέθηκε το πτώμα του 28χρόνου τραγουδιστή, αρνείται να παραδώσει το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης
-Ο διεθνής τύπος, κάνει λόγο για συγκάλυψη, καθώς ύποπτος για τη δολοφονία φέρεται να είναι ένας τούρκος που λογομάχησαν σε πάρτι
-Μέχρι και οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου, δηλώνουν ότι δεν είδαν καθόλου τον 28χρόνο να μπαίνει, η να φεύγει από το ξενοδοχείο

Συνωμοσία σιωπής, επιβάλλουν στα κατεχόμενα, καθώς επιχειρούν προφανώς να μην βγει προς τα έξω, ότι στο περίφημο στολίδι των κατεχομένων το ξενοδοχείο «Cratos», το οποίο είναι κτισμένο σε ελληνοκυπριακή γη, στο Καζάφανι της κατεχόμενης Κερύνειας, δολοφονήθηκε, όπως όλα δείχνουν, 28χρόνος τραγουδιστής από τη Νιγηρία.

Το άψυχο σώμα του Στένλει Ετέιμο, βρέθηκε να επιπλέει στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου στις 8 Αυγούστου.
Ο τραγουδιστής και φοιτητής Πληροφοριακών Συστημάτων Διαχείρισης στο παράνομο «Αμερικανικό Πανεπιστήμιο» της Κερύνειας, είχε πάει σε ένα πάρτι που έγινε στο ξενοδοχείο την προηγούμενη Τρίτη.

Φίλοι του 28χρόνου αποκάλυψαν, ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς συναντήθηκε με ένα κορίτσι που βρισκόταν στο ίδιο «πανεπιστήμιο» με εκείνον και έπιασαν την κουβέντα.

Ο φίλος του κοριτσιού, ο οποίος ήταν επίσης στο πάρτι, ζήλεψε και ζήτησε τον λόγο από τον Στάνλει, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να καβγαδίσουν, ενώ στη συνέχεια φέρεται να απείλησε τον 28χρόνο ότι θα τον σκοτώσει, αφού τον προσέβαλε πρώτα για την καταγωγή του και για το γεγονός ότι εκείνος βρισκόταν στη «χώρα του» και θα έπρεπε, όπως τον προειδοποίησε, να προσέχει.

Στις 2 τα ξημερώματα, κάποιοι από τους φίλους του Στάνλει, ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν από το πάρτι και του ζήτησαν να έρθει μαζί τους, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε να φύγει, αφού όπως τους είπε «περνούσε καλά εκεί».

Στις 4 τα ξημερώματα το πάρτι είχε τελειώσει, αλλά οι φίλοι του που έμειναν πίσω μαζί του, δεν μπορούσαν να τον βρουν και έτσι υπέθεσαν ότι είχε επιστρέψει πίσω στο σπίτι.

Την επόμενη ημέρα, γύρω στις 3 το απόγευμα, η διεύθυνση του ξενοδοχείου ενημέρωσε την αστυνομία ότι εντόπισε ένα πτώμα να επιπλέει στην ιδιωτική παραλία του Cratos, το οποίος όπως διαπιστώθηκε, ήταν του 28χρόνου Νιγηριανού.
Χωρίς να διενεργήσουν αυτοψία, οι λεγόμενοι αστυνομικοί του ψευδοκράτους, εξέδωσαν μία επίσημη δήλωση, με την οποία ισχυρίζονται ότι ο Στάλνει πνίγηκε και ότι πρόκειται για υπόθεση αυτοκτονίας.

Ο αδελφός του όμως, ο οποίος κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα, δήλωσε ότι είδε σταγόνες από αίμα στο αυτί, το στόμα και τη μύτη του Στάνλει και επέμεινε ότι ο 28χρόνος δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει.

Οι «αστυνομικές αρχές» του ψευδοκράτους δεν μπήκαν καν στον κόπο να καλέσουν για ανάκριση τον φίλο της κοπέλας, με τον οποίο καυγάδισε το προηγούμενο βράδυ, ενώ η διεύθυνση του ξενοδοχείου, αρνήθηκε να παραδώσει το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης .

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο, ναυαγοσώστες και φύλακες, δήλωσαν ότι δεν είχαν δει τον Στάνλει, ούτε να μπαίνει ούτε να φεύγει από το ξενοδοχείο.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου