Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Έκρηξη σε πρόσφατα ανακαινισμένη υπεραγορά – Σε κινητοποίηση η αστυνομία

Έκρηξη χαμηλής ισχύος κατέστρεψε την είσοδο σε πρόσφατα ανακαινισμένη υπεραγορά στην περιοχή της ξυλοφάγου.

Η έκρηξη, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας και προκλήθηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, χαμηλής ισχύος, καθώς και την θρυμματισμένη από την έκρηξη γυάλινη πόρτα της υπεραγοράς εντόπισε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της το πρωί όταν μετέβη για να την ανοίξει.

Όπως διαπιστώθηκε οι ζημιές που προκάλεσε η έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού περιορίστηκαν στην είσοδο της υπεραγοράς όπου και τοποθετήθηκε ο μηχανισμός.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία όπου άνδρες της δύναμης μετέβησαν στη σκηνή και άρχισαν τις επιτόπιες έρευνες για εντοπισμό των δραστών.

Από την σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, χαμηλής ισχύος, καθώς και την θρυμματισμένη από την έκρηξη γυάλινη πόρτα της υπεραγοράς εντόπισε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της το πρωί όταν μετέβη για να την ανοίξει. Η υπεραγορά που βρίσκεται στην οδό Μιχαλάκη Βραχίμη στην Ξυλοφάγου μόλις πρόσφατα ανακαινίστηκε.

Όπως διαπιστώθηκε οι ζημιές που προκάλεσε η έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού περιορίστηκαν στην είσοδο της υπεραγοράς όπου και τοποθετήθηκε ο μηχανισμός.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία όπου άνδρες της δύναμης μετέβησαν στη σκηνή και άρχισαν τις επιτόπιες έρευνες για εντοπισμό των δραστών. Από την σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ύψος των ζημιών που προκάλεσε η έκρηξη αλλά και το κατά πόσο η υπεραγορά είναι ασφαλισμένη παραμένουν άγνωστα.

Source:http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου