Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Πεντάρα και πρόκριση για την Man City

Πανδαισία τερμάτων στο «City of Manchester» με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πολύ εύκολα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 5-2, προσφέροντας πλούσιο θέαμα, αλλά και ουσία., καθώς με αυτή τη νίκη έφτασαν τους εννέα βαθμούς και σφράγισαν και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έλαμψε ο Νεγρέδο που πέτυχε χατ τρικ, ενώ ακόμα δύο γκολ και μία ασίστ ήταν ο απολογισμός του Σέρχιο Αγουέρο.

Ο Αγουέρο ξαναχτύπησε 17 λεπτά αργότερα διαμορφώνοντας το 2-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Αργεντινός επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική του κατάσταση με το 5ο του γκολ ση διοργάνωση. Μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια, ο Αγουέρο έφερε την μπάλα στο δεξί και πλάσαρε ιδανικά στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Ακινφέεβ.

Το τρίτο γκολ των γηπεδούχων προήλθε μετά από εξαιρετική συνεργασία των Αγουέρο και Νεγρέδο, με τον Αργεντινό να βγάζει πολύ όμορφη συρτή σέντρα και τον Ισπανό φορ να πλασάρει σωστά και να πετυχαίνει το δεύτερό του γκολ στη διοργάνωση.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι έκαναν την έκπληξη και σκόραραν με τον Ντούμπια στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από κόντρα από την οποία επωφελήθηκε ο Γουέρνμπλουμ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι σκόραραν και πάλι στο 51ο λεπτό με τον Νεγρέδο. Ο Ισπανός πήρε έτοιμο γκολ μετά από εξαιρετική συνεργασία των συμπαικτών του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το 4-1.

Στο 71ο λεπτό η ΤΣΣΚΑ χτύπησε και πάλι κόντρα στη ροή του αγώνα, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Ντουμπιά, σε μαρκάρισμα του Κλίσί. Ο Ιβοριανός ανέλαβε και την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στην αντίθετη γωνία του Παντιγίμον μειώνοντας σε 4-2. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι από τον Νεγκρέδο, με το 3ο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι με κεφαλιά, μετά από φάση διαρκείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξαν ρατσιστικά σχόλια από τους 800 Ρώσους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Θυμίζουμε πως στο πρώτο παιχνίδι, οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ εκφώνησαν συνθήματα με ρατσιστικό περιεχόμενο προς το πρόσωπο του Γιάγια Τουρέ, με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν από την UEFA.

Source : ikypros.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου