Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Χωρίς προπώληση με Κούκλια

Δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων στους φίλους της Ομόνοιας για το παιχνίδι με την ΑΕ Κουκλιών, όπως γνωστοποίησε η διοίκηση των «πρασίνων». Απ' τα εκδοτήρια του Παφιακού τα εισιτήρια.

Γιατί δεν θα γίνει προπώληση και λεπτομέρειες για τα εισιτήρια στην ανακοίνωση των «πρασίνων»:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας ενημερώνει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πως δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΚ Κουκλιών, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, στο «Παφιακό» στάδιο.

Η γηπεδούχος ομάδα δεν ήταν θετική στο να μας παραδώσει για προπώληση τον αριθμό εισιτηρίων που της ζητήσαμε. Ως εκ τούτου δεν θα ήταν προς το συμφέρον του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να παραλάβουμε και να προπωλήσουμε τα όσα μας είχαν προταθεί, αφού οι ποσοστώσεις που προέκυπταν θα δημιουργούσαν σοβαρά προβλήματα στην όλη διαδικασία.

Εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα, στα ταμεία του σταδίου, από τις 14:00. Η γηπεδούχος ομάδα έχει καθορίσει τις τιμές στα 17 ευρώ για το κανονικό, στα 10 ευρώ για το μαθητικό, ενώ στα παιδιά κάτω των 12 ετών θα δίνονται δωρεάν εισιτήρια στις εισόδους του σταδίου».

Source : 24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου