Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΑΕΛ - Δουλεύει σε τακτική και ψυχολογία

Ο Ιβαίλοφ Πέτεφ δουλεύει με την ομάδα του έτσι ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμη στον αγώνα με την Ανόρθωσης.

Θέλει να αλλάξει στυλ
Ο Βούλγαρος τεχνικός θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα όσο αφορά σημείο που θέλει να αποφεύγει η ομάδα του ενώ έμφαση δίνονται και στην καλή κάθετη πάσα. Η ΑΕΛ διαθέτει γρηγοράδα μπροστά και με καλό passing game μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη. Δουλεία και στα στημένα καθώς η ΑΕΛ κερδίζει φάουλ περί της περιοχής αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτεί περισσότερο και τα κόρνερ έτσι ώστε να παίρνει κάποια γκολ και από εκεί.

Ψυχολογία και φυσική κατάσταση
Ο τεχνικός της ομάδας δίνει σημασία και στην ψυχολογία της ομάδας αφού θέλει να ανεβάσει τους ποδοσφαιριστές του. Ο αγώνας με την Ανόρθωση είναι σημαντικός καθώς είναι στην Λεμεσό από την μια και από την άλλη δεν θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος. Άλλωστε ακολουθεί και η διακοπή όπου θα μπορέσουν να δουλέψουν ακόμα περισσότερο. Ο γυμναστής της ομάδας έχει πέσει και αυτός με τα μούτρα στην δουλειά και στόχος είναι να βελτιωθεί η ομάδα και σε αυτόν τον τομέα.

Μελέτησε τον αντίπαλο
Η Ανόρθωση έχει τρωτά σημεία ειδικά στην αμυντική της γραμμή όπως και δυνατά σημεία όπως η επιθετική γραμμή. Η παρουσία ιδιαίτερα του Φοφανά αλλά και του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Κολαούτι τυγχάνει ιδιαίτερης ανάλυσης από τον προπονητή και τους συνεργάτες του.

Είναι και το CAS
Την ερχόμενη Τετάρτη η ΑΕΛ θα μάθει και το ποσό που θα επιδικαστεί για τους Χοφς και Ζόνεφελτ. Η ΑΕΛ είχε διακόψει τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών και η απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου θα βγει την Τετάρτη για το πόσο της πληρωμής.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου