Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΚΕΙ ΣΤΟΥΣ 7 ΟΥΡΑΝΟΥΣ. - ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ... ΛΕΕΙ

Μετά το σάλο που προκάλεσε η απολογία του Δημήτρη Τοκαρή σε όσους αντέδρασαν για τους γκέι ρόλους στη σειρά «7 Ουρανοί και σύννεφα αλήτες» και την απόφασή του να αλλάξει τη ροή της ιστορίας, ξέσπασε και ο ηθοποιός που υποδύεται ομοφυλόφιλο στη συγκεκριμένη σειρά, Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο.

Όπως έγραψε ο ηθοποιός στον λογαριασμό του στο Facebook «Οι σκηνές που έχουν γυριστεί του “gay ζευγαριού” στους “7 ουρανούς” θα προβληθούν κανονικά όπως ενημερώθηκα…Αν πάλι όχι, τότε λυπάμαι αλλά είμαστε πολύ στενόμυαλοι. Όση προσπάθεια έχει γίνει και πέρσι και φέτος, θα πάει χαμένη. 

Σκοπός της σειράς είναι να διαφωτίσει τον κόσμο, να περάσει το μήνυμα ότι ό,τι σεξουαλική προτίμηση και να έχεις, δεν παύεις να είσαι άνθρωπος και να δικαιώσε την αποδοχή από την οικογένεια και την κοινωνία. Γνωρίζω δύο περιπτώσεις που έχει βοηθήσει η σειρά και είμαι σίγουρος ότι έχουν βοηθηθεί ακόμα περισσότεροι. 

 Κανένα παιδί/ανήλικο δεν θα γίνει ομοφυλόφιλο βλέποντας αυτές τις σκηνές, ούτε θα διαταράξει την ψυχολογία του. Ομοφυλόφιλος γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Αυτό είναι η φύση του ανθρώπου. Καιρός είναι να το κατανοήσουν κάποιοι και να τους απασχολούν σοβαρότερα θέματα!»

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου