Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Οκτώ συλλήψεις για παράνομη απασχόληση στην Πάφο

Στην σύλληψη 8 προσώπων αλλοδαπών αραβικής καταγωγής προχώρησε χθες η Αστυνομία μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αστυνομίας Πάφου και του Αρχηγείου σε συνεργασία με λειτουργούς του κλιμακίου πάταξης της αδήλωτης και παράνομης εργοδότησης και απασχόλησης του Υπουργείου Εργασίας.

Μέσα στα πλαίσια της εκστρατείας σε διάφορα υποστατικά η αστυνομία εντόπισε 97 Ευρωπαίους πολίτες και 20 αλλοδαπούς τρίτων χωρών εξαρτωμένων Ευρωπαίων ή Κυπρίων πολιτών και 78 Κύπριων.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας σε 6 διαφορετικές περιπτώσεις η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 6 αλλοδαπών από τους οποίους οι 3 ήταν για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Καταγγέλθηκαν επίσης 6 εργοδότες. Η αστυνομία επίσης προχώρησε στη σύλληψη ακόμη 2 αλλοδαπών για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Εξάλλου οι Λειτουργοί του Υπουργείου Εργασίας προέβησαν σε 25 εξώδικες ρυθμίσεις σε εργοδότες που εργοδοτούσαν αδήλωτους στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις.

Πηγή: http://www.ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου