Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ - ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ MARE ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΕ.... ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΠΙΣΤΑ Α.Α

Σε αθηναική πίστα μετατρέπεται σιγά σιγά το μαγαζί στην περιοχή Μακένζυ που θα φιλοξενήσει τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ στην Λαρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το MARE στην παραλία Μακένζυ διαμορφώνεται ήδη προκειμένου να φιλοξενήσει τον αγαπημένο λαικό ερμηνευτή Παντελή Παντελίδη και την παρέα του σε ένα άκρως λαικό πάρτυ μέχρι πρωίας. Μαζί του θα εμφανιστεί η ΑΜΑΡΙΛΥΣ και η ΠΩΛΙΝΑ και ολόκληρη η ορχήστρα που πλέον ακολουθεί βήμα βήμα τον λαικό ερμηνευτή. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ShowTime-cy, ο μάνατζερ & το καλλιτεχνικό team του Παντελίδη σε συνεργασία με τους διοργανωτές της εμφάνιση του στην παραλία του Μακένζυ έριξαν και τις τελευταίες πινελιές για την εκεί εμφάνιση του.... Ποιες είναι αυτές; 

Γνωστός σκηνοθέτης από Ελλάδα έφτασε στο χώρο του MARE προκειμένου να μετατρέψουν τον χώρο σε καθαρά αθηναϊκή πίστα ενώ ο φουλ επαγγελματικός ήχος και το όλο στήσιμο θα σε παραπέμπει στην νυχτερινή ζωή της ελληνικής πρωτεύουσας. Επίσης, ετοιμάζονται να μπουν ειδικά πατώματα στην παραλία μπροστά από το MARE όπου με φόντο την θάλασσα και ουρανό τα αστέρια και με τα ακούσματα του λαϊκού ερμηνευτή η βραδιά θα είναι πολύ... MARE. 
 
Οι τιμές όπως είχαμε γράψει ξανά είναι προσιτές €40 για πρώτο τραπέζι - €35 για δεύτερο τραπέζι. Οι πιο πάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν κάθε Έξι άτομα μια μπουκάλα ουίσκι η βότκα με τα συνοδευτικά(ξηρούς καρπούς, αναψυκτικά, χυμούς, νερό) - €25 για μπαρ Με ένα ποτό. Ολα αυτά στην Λάρνακα το Σάββατο 10 Αυγούστου... 

Τηλέφωνα κρατήσεων στο 7000 27 37. Αν θα προλάβετε γιατί ήδη οι κρατήσεις είναι sold out....

Source: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου