Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΑΕΚ: Πολύ κοντά σε Μόνχε (video)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αργεντίνου ακραίου επιθετικού Βιθέντε Μόνχε είναι η ΑΕΚ σύμφωνα με ρεπορτάζ της SPORTDAY.

Ο 32χρονος Μόνχε είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό από το πέρασμα του από την Ελλάδα και την θητεία του σε Ολυμπιακό Πειραιώς και Ολυμπιακό Βόλου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από ομάδες της χώρας του ενώ η πρώτη του απόπειρα σε Ευρωπαϊκό έδαφος ήταν την περίοδο 2006-07 όταν έπαιξε για 6 μήνες στην Βελγική Μπίρσοτ. Ακολούθως επέστρεψε ξανά στην Αργεντινή για δύο χρόνια αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου τον πήρε στην Ελλάδα την σεζόν 2009-10. Έπαιξε για δύο χρόνια στην ομάδα του Βόλου και μέτρησε 49 συμμετοχές και 5 γκολ.

Ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και από τα πόδια του περνούσε όλο το παιχνίδι. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις ανάγκασαν τον Ολυμπιακό Πειραιώς να τον πάρει στο λιμάνι. Τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στην ομάδα αφού μέτρησε μόνο 9 συμμετοχές. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκική Ουρντοσπόρ ομάδα β’ κατηγορίας και μέτρησε 16 συμμετοχές.

Πλέον είναι ελεύθερος και όπως όλα δείχνουν θα φορέσει την κιτρινοπράσινη φανέλα της ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δώσει το παρών του στο σημερινό fan day και να παρουσιαστεί στον κόσμο της ομάδας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το γκολ του Μόνχε στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού που έδωσε την νίκη στον Ολυμπιακό Βόλου με 0-1 την περίοδο 2010/11.



Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου