Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Σεξουαλικό έγκλημα ο φόνος του Φαίδωνος; Τον σκότωσαν χτυπώντας τον με κασμά στο κεφάλι

-Η έντονη δυσοσμία που ανάβλυζε από το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο αποκάλυψε το φρικιαστικό έγκλημα.
-Εντοπίστηκε από λουόμενο γύρω στις 7:30 το βράδυ.
-Η αστυνομία εκτιμά ότι ο Φαίδωνος είχε δώσει ραντεβού με άγνωστο πρόσωπο στην περιοχή


Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να σκεπάζει τα κίνητρα του άγριου φονικού του 46χρονου αποθηκάριου σ’ εταιρεία φαρμάκων, Άγγελου Φαίδωνος από τα Λατσιά.

Δεν αποκλείεται το φονικό να σχετίζεται με σεξουαλικό έγκλημα, ενώ διερευνάται και το ενδεχόμενο ο Φαίδωνος να έπεσε και θύμα κλοπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες δίπλα από το πτώμα του άτυχου 46χρονου εντοπίστηκε το παντελόνι του, ωστόσο δεν βρέθηκαν καθόλου χρήματα αλλά ούτε και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, που βρέθηκαν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο δίπλα από το ξενοδοχείο.


Ο Φαίδωνος, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπων πρόσωπο, εντοπίστηκε σε τυμπανιαία κατάσταση , φορώντας τη φανέλα του και με μισοκατεβασμένο το μαγιό του.

Ο 46χρονος έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από κτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο. Όπως εκτιμά η αστυνομία τα κτυπήματα προήλθαν από στελίφι (δηλαδή το ξύλο του κασμά) αφού εντοπίστηκε ακριβώς δίπλα από το πτώμα με ίχνη αίματος πάνω του.

Ήδη οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν στα χέρια τους σημαντικές καταθέσεις που ενδεχομένως να οδηγήσουν πολύ σύντομα σε συλλήψεις και στον δράστη του φρικαλέου εγκλήματος.

Όπως εκτιμά η αστυνομία ο Φαίδωνος φαίνεται να είχε ραντεβού με άγνωστο, μέχρι στιγμής, πρόσωπο στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο “Beau Rivage”, ωστόσο παραμένει άγνωστο, η ακριβής μέρα και ώρα, αφού δεν αποκλείεται ο φόνος να διαπράχθηκε αρκετές ώρες προτού εντοπιστεί το πτώμα.

Ο 46χρονος εντοπίστηκε στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου γύρω στις 7:30 χθες το βράδυ από λουόμενο. Όπως ανέφερε στην Αστυνομία μετέβη στο ξενοδοχείο αφού από εκεί προερχόταν έντονη δυσοσμία

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου