Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΕΛ: Δεν γλυτώνει την τιμωρία

Η συμπεριφορά της πλειοψηφίας των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με τη Μάριμπορ ήταν άψογη, ωστόσο, ορισμένοι από τη Δυτική δεν συγκράτησαν τον εκνευρισμό και τα αντικείμενα που έριξαν παραπέμπουν την ομάδα στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA.

Δεν γλυτώνει την παραπομπή στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA το ΑΠΟΕΛ. Ο παρατηρητής του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Μάριμπορ κατέγραψε στο φύλλο αγώνος τα λίγα αντικείμενα που έριξαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων από τη Δυτική εξέδρα.

Ο διαιτητής μάλιστα, έκανε και αναφορά για το περιστατικό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, τονίζοντας από τα μεγάφωνα του σταδίου πως εάν συνεχιστεί η ρίψη αντικειμένων τότε θα διέκοπτε το ματς. Ο τιμωρία πρέπει να θεωρείται βέβαιη η οποία μάλλον θα αφορά χρηματικό ποσό.

Οι πλειονότητα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο ΓΣΠ, είχαν άψογη συμπεριφορά αντιλαμβανόμενοι τον κίνδυνο για τιμωρία που υπήρχε. Ωστόσο, οι λανθασμένες αποφάσεις του Ουκρανού ρεφ, Σεργκέι Μπόικο κυρίως από το 80΄ και έπειτα, ήταν τόσο έντονες που κάποιοι στη Δυτική κερκίδα δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον εκνευρισμό τους.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου