Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Τραγωδία – Βρέθηκε άγρια δολοφονημένος ο αγνοούμενος από προχθές Άγγελος Φαίδωνος

- Το ξενοδοχείο είναι εγκαταλελειμμένο εδώ και πολλά χρόνια
- Το πτώμα του εντοπίστηκε στην υποδοχή του ξενοδοχείου φορώντας μονο το μαγιό του
- Οι ιατροδικαστές κάνουν λόγο για κτυπήματα που φέρει το θύμα στο κεφάλι, από βαρύ εργαλείο

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τη ζωή του άτυχου 46χρονου Αγγέλου Φαίδωνος, ο όποιος από προχθές δηλώθηκε στην αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο.
Φωτογραφία από τη σκηνή μπροστά στο ξενοδοχείο Beau Rivage

Ο άτυχος Φαίδωνος, βρέθηκε δολοφονημένος απόψε λίγο μετά τις 20:00 σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, με τους ιατροδικαστές να κάνουν λόγο για κτυπήματα που φέρει το θύμα στο κεφάλι, από βαρύ εργαλείο ( μάλλον από γεωργική σκαπάνη).

Το πτώμα του εντοπίστηκε στην υποδοχή του ξενοδοχείου Beau Rivage σε τυμπανιαια κατάσταση, ενώ το αυτοκίνητο του άτυχου 46χρονου, ένα Toyota χρώματος γκρίζου, βρέθηκε σε διπλανό οικόπεδο.


Το αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκε ο άτυχος 46χρονος


Στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ οι ιατροδικαστές Σοφοκλέους και Χαραλάμπους διενέργησαν αυτοψία στην σωρό του Φαίδωνος. Την αναγνώριση του 46χρονου, έκανε η αδερφή του, η οποία βρέθηκε στη σκηνή λίγο μετά τις 10 το βράδυ.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «απόψε γύρω στις 10.20 μετά από πληροφορία εντοπίστηκε πτώμα ανδρός στην περιοχή του ξενοδοχείου που είναι εκτός λειτουργίας. Φαίνεται να φέρει κάποια τραύματα στο κεφάλι και η αστυνομία διερευνά εγκληματική ενέργεια. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό στάδιο και διερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο είναι στέκι ναρκομανών και ακολασίας, ο κ. Ζαχαρίου είπε πως «όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου