Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Πήγαν στην Αγία Νάπα να διασκεδάσουν παρέα με τα ναρκωτικά τους!

Και οι τρείς αναμένεται αργότερα σήμερα να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου από το οποίο θα ζητηθεί διάταγμα προσωποκράτησης προς διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.

Άνδρες της ΥΚΑΝ ύστερα από πληροφορίες έθεσαν υπό παρακολούθηση αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες που ήταν σταθμευμένο σε δημόσιο χώρο στάθμευσης στο κέντρο της Αγίας Νάπας.

Ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα οι αστυνομικοί επιχείρησαν έλεγχο του οχήματος. Ο ένας εκ των επιβαινόντων μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί λίγα λεπτά αργότερα από τους διώκτες του αστυνομικούς ενώ οι άλλοι δύο παρέμειναν στο όχημα.

Οι άνδρες της ΥΚΑΝ διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για τρείς 26χρονους κατοίκους Λευκωσίας, ένα Κύπριο και δύο από την Ρουμανία, εντόπισαν μέσα και γύρω από το αυτοκίνητο σε μικρές συσκευασίες 12 γραμμάρια κάνναβης και ένα γραμμάριο κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο Ρουμάνοι παραδεχόμενοι ενοχή κατονόμασαν ως προμηθευτή τον Κύπριο ο οποίος ωστόσο αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου