Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Έχασε την πρώτη μάχη η Ξάνθη απ’ την Λιέγη – VIDEO

Η Σταντάρτ Λιέγης απέδρασε απ’ τα Πηγάδια με 2-1, όμως η Ξάνθη με βάση την εμφάνισή της, έδειξε πως μπορεί για το διπλό και την πρόκριση.

Η Skoda Ξάνθη ήταν ανώτερη από την Σταντάρτ Λιέγης στα Πηγάδια αλλά ηττήθηκε με 2-1 και το έργο της έχει γίνει πολύ δύσκολο.

Οι Ακρίτες αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 69ο λεπτό λόγω αποβολής του Μπέρτου, ενώ ο Κυριακίδης έπιασε πέναλτι του Μπια στο 52'.

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη του καλή φάση στο 18΄, άνοιξαν το σκορ με τον Μπία να πιάνει ένα ασύλληπτο σουτ. Η απάντηση της Ξάνθης δεν άργησε να έρθει καθώς στο 36ο λεπτό ο Ντίε με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσα.

Νωρίς στην επανάληψη η Ελληνική ομάδα μπορούσε να έπαιρνε προβάδισμα στο 50΄ όταν ο Μαρσελίνο δεν κατάφερε να νικήσει τον Καβασίμα στο τετ-α-τετ.

Στο επόμενο λεπτό οι Βέλγοι κέρδισαν πέναλτι όμως ο Κυριακίδης απέκρουσε την εκτέλεση του Μπία. Στο 69΄ ο Μπέρτου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Το τελικό 2-1 για τη Σταντάρτ Λιέγης διαμορφώθηκε στο 74΄ ύστερα από κεφαλιά του Σιμά.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:



Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου