Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Προκαλεί θυμό: αναίσθητοι σταθμεύουν στους χώρους στάθμευσης αναπήρων!

Άρχισε να ενοχλεί πραγματικά το φαινόμενο στάθμευσης πολιτών στους χώρους οι οποίοι είναι έντονα σημαδεμένοι και η στάθμευση επιτρέπεται μόνο σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το troktikocyp.blogspot.com είναι από παράρτημα γνωστής γερμανικής αλυσίδας υπεραγορών. Το παράρτημα βρίσκεται στην Λακατάμια και το πιο κάτω γεγονός έγινε χθες το απόγευμα.




Δεν φτάνει που σταθμεύουν, ορισμένοι έχουν και απαιτήσεις. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του blog μας, στην σκηνή λογομάχησαν μια κυρία η οποία χωρίς σήμανση και με καθόλου κινητικές δυσκολίες στάθμευσε στον χώρο των αναπήρων. Πελάτης της υπεραγοράς με κινητικές δυσκολίες της ζήτησε να φύγει και αυτή με θράσος και επιθετικότητα απάντησε «ε σιγά, 5 λεπτά θα κάνω. Έχει κι’ άλλο χώρο. Ποιος θα έρθει τέτοια ώρα;».

Ο καλά ενημερωμένος πολίτης για θέματα στάθμευσης ατόμων με κινητικές δυσκολίες εκείνη την στιγμή της απάντησε πως αν δεν φύγει άμεσα, θα καλέσει τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και θα καταγγείλει την υπόθεση στην διεύθυνση της υπεραγοράς καλώντας ταυτόχρονα και την αρμόδια επιτροπή προστασίας των δικαιωμάτων των ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Τότε , φανερά εκνευρισμένη και με όλο της το θράσος, η κυρία χωρίς να πει τίποτα ξαναμπήκε στο αυτοκίνητό της, πάτησε το γκάζι με πρόσκληση και στάθμευσε σε άλλο χώρο.


Το troktikocyp.blogspot.com λαμβάνει συνεχώς παράπονα για τέτοιου είδους συμβάντα, τα οποία εκτός του ότι δημοσιεύει προς το κοινό αλλά ταυτόχρονα τα παραπέμπει και στην επιτροπή προστασίας των δικαιωμάτων των ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Του Χ.Δ. για το troktikocyp.blogspot.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου