Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Στο Δικαστήριο οι ύποπτοι για τον βιασμό της 37χρονης

«Εξοπλισμένη» με την παραδοχή των υπόπτων για την διάπραξη της κακοποίησης και του βιασμού 37χρονης Πολωνής, αλλά και σημαντικών τεκμηρίων, η Αστυνομία θα παρουσιάσει σήμερα στο Δικαστήριο τους δύο συλληφθέντες Ρουμάνους για την διερευνώμενη υπόθεση.

Οι ύποπτοι, ηλικίας 27 και 36 ετών, φέρεται να παραδέχονται ενοχή στην αποτρόπαια πράξη σε βάρος της 37χρονης γυναίκας από την Πολωνία, μητέρας δυο ανήλικων παιδιών, που εντοπίστηκε αναίσθητη το πρωί της Τετάρτης, μεταξύ των χωριών Φασούλας και Αψιού.

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη των φερόμενων βιαστών, μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας, σύμφωνα με την οποία, η 37χρονη επιβιβάστηκε σε συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αναχωρώντας από μπυραρία, στις 3 το πρωί της Τετάρτης.

Χθες το μεσημέρι αναγνωρίστηκε το αυτοκίνητο, ανακόπηκε από αστυνομικούς κι ο 27χρονος ιδιοκτήτης του κλήθηκε για κατάθεση. Ο ίδιος παραδέχτηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, κατάδειξε όμως ως βιαστή της 37χρονης 36χρονο ομοεθνή του. Ακολούθησε η σύλληψη και του δεύτερου υπόπτου, ο οποίος αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του 27χρονου, αναφέροντας πως και οι δυο είχαν συμμετοχή στην ειδεχθή πράξη, σε ώρα που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στο αυτοκίνητο των υπόπτων βρέθηκαν και κάποια ρούχα της κακοποιημένης γυναίκας. Η ίδια εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, χωρίς πλέον να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Source: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου