Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ομόνοια: Ορισμένων παικτών «παίζεται» το μέλλον τους

Μέσω των φιλικών που θα γίνουν εντός Αυγούστου, ορισμένοι παίκτες της ομάδας θα κληθούν να αποδείξουν πως δικαιούνται να φορούν τη πράσινη φανέλα.

Ο απρόσμενος αποκλεισμός από την Άστρα (πολύ σωστά) δεν έφερε άμεσα έντονες αντιδράσεις και ακραίες αποφάσεις. Ωστόσο, σημαντικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν κατά το μήνα Αύγουστο οπόταν η Ομόνοια θα δώσει φιλικούς αγώνες. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και ίσως χρειαστεί να γίνουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο δυναμικό των πρασίνων, που δεν έχουν ικανοποιήσει. Αυτοί μέσω των φιλικών θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πως αξίζουν να αγωνίζονται σε αυτή την ομάδα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τόσο του προπονητή τους αλλά και του κόσμου της ομάδας.

Η αρχή στη σειρά των φιλικών θα γίνει σήμερα, όταν οι «πράσινοι» θα αναμετρηθούν με τη Δόξα στο γήπεδο του ΘΟΪ στη Λακατάμια. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18:00.

Για προληπτικούς λόγους εκτός αποστολής έμεινε ο Λεάντρο, όπως και οι Σοάρες, Αντράντε, που προπονούνται ατομικά.
Η αποστολή της Ομόνοιας αποτελείται από τους: Μορέιρα, Μπρούκς, Θερβέρα, Σκαραμοτσίνο, Αλαμπί, Σκέμπρι, Χαραλάμπους, Εμπέμπα, Μαργκάσα, Πλατινί, Εφραίμ, Αγκουιάρ, Τέιλορ, Γκικίεβιτς, Ασίς, Κυριάκου, Ρουσιάς και Θεράποντος.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου