Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ: «απαγορεύει» τη στάθμευση σε άτομα με κινητικές δυσκολίες κατάστημα στη Λευκωσία (ΦΩΤΟ)

Ύστερα από καταγγελία που δέχτηκε το troktikocyp.blogspot.com, διαπιστώσαμε ειδής όμμασι ότι γνωστό πολυκατάστημα στην Λευκωσία, έκλεισε με κώνους περισσότερους από τους μισούς χώρους στάθμευσης για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Έκπληξη προκαλεί και το γεγονός ότι οι πολίτες, αντί να σεβαστούν τον περιορισμένο χώρο στάθμευσης των αναπήρων, στάθμευσαν σε αυτούς με αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή να υπάρχει μόνο ένα διαθέσιμος χώρος.

Στη διαδρομή για το ρεπορτάζ, πολίτες – πελάτες του καταστήματος διερωτήθηκαν αν αυτοί που στάθμευσαν στους χώρους αυτούς είναι «ανάπηροι στον εγκέφαλο», καθώς το σχόλιο αυτό προκάλεσε την αντίδραση μιας οικογένειας η οποία απάντησε πίσω «μην μπείτε στο κατάστημα, εμείς φεύγουμε».   


Το troktikocyp.blogspot.com δημοσιεύει τις φωτογραφίες με τα κλειστά παρκινγκ, ενώ ταυτόχρονα καταγγέλλει  το γεγονός, αρχικά δημόσια και έπειτα στην αρμόδια επιτροπή, η οποία έχει ενημερωθεί προφορικά και αναμένεται η γραπτή κατάθεση του παραπονούμενου δημοσιογράφου του troktikocyp.blogspot.com η οποία θα σταλεί την Δευτέρα.


Ρεπορτάζ: Χ.Δ. - troktikocyp.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου