Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Μια ζέστη και μια κρύο ο καιρός - Τι προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και στα δυτικά και βόρεια παράλια μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε θα εμφανίζονται παροδικές νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι μέχρι βορειοανατολικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ και αργότερα στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα ανατολικά και νότια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί και στα δυτικά παράλια το απόγευμα μέχρι βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά και νότια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο κατά το τριήμερο.

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου