Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ο αρχηγός που ξέρουμε

Η…επάνοδος του Γιώργου Εφραίμ στο χθεσινό παιχνίδι στο ΓΣΠ ήταν εντυπωσιακή. 

Οι φίλοι της ομάδας περίμεναν πως και πως να δουν τον αρχηγό της ομάδας να παρουσιάζει την εικόνα που ανταποκρίνεται στις δυνατότητες του.

Χθες ο Γιώργος Εφραίμ θύμισε τον καλό του εαυτό. Ένα εαυτό που προσδίδει μια διαφορετική εικόνα στην ομάδα. Το ότι σκόραρε δις (είχε σκοράρει για τελευταία φορά στον αγώνα με τη Δόξα τον Οκτώβριο) αποτελεί τη μια πτυχή της προσφοράς. Η έτερη πτυχή έγκειται στις κινήσεις του στο γήπεδο. Οι διεισδύσεις του, οι επινοήσεις του, η ταχύτητα των ενεργειών του και τα σερβιρίσματα στους συμπαίκτες του, ανέβασαν ταχύτητα στην κεντροεπιθετική ανάπτυξη και παράλληλα την έκαναν πιο πλουραλιστική. Ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα είπε ότι νοιώθει καλύτερα τώρα που σκόραρε, εκφράστηκε θετικά για τον Κώστα Καϊάφα και τη βοήθεια που δίνει σε όλους τους ποδοσφαιριστές και πρόσθεσε ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα.

Στο μεταξύ ο κόσμος συνεχίζει το έργο προσφοράς στην ομάδα. Το νούμερο των εισιτηρίων διαρκείας έχει φθάσει στις 2,663.

Συνεχίζεται σήμερα σε Πέρα Χωριό, Λυθροδόντα και Ορμήδεια ο κύκλος των ανοικτών συγκεντρώσεων.

Η ανοικτή συγκέντρωση στο Πέρα Χωριό θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα του Ερυθρού Αστέρα Πέρα Χωρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30, ενώ το παρόν τους σ’ αυτήν θα δώσουν οι Γιώργος Εφραίμ, Ονησίφορος Ρουσιάς και Χριστόφορος Χαραλάμπους.

Στο οίκημα του ΣΥ.ΦΙ. Λυθροδόντα θα πραγματοποιηθεί άλλη μία ανοικτή συγκέντρωση, που θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα δώσουν το παρόν τους οι Χοσέ Μορέιρα, Χάρης Κυριάκου και Παναγιώτης Θεράποντος.

Η τρίτη ανοικτή συγκέντρωση θα διεξαχθεί στο οίκημα της Ομόνοιας Ορμήδειας, στις 19:00 και θα παρευρεθούν οιΑντρέ Σκέμπρι, Άντονι Σκαραμοτσίνο και Κόριν Μπρούκς.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου