Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Δείτε τη φωτογραφία με το ναζιστικό χαιρετισμό του Εκπρ. Τύπου και μελών του ΕΛΑΜ

nazistikos xairetismosΟ ντόρος που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά με τα επεισόδια που προκλήθηκαν στη Λεμεσό από μέλη του ακροδεξιού κόμματος, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώθηκε στη Λεμεσό, με κύριο ομιλητή τον Τουρκοκύπριο τέως ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, προκάλεσαν την αντίδραση της Κυβέρνησης και τις συλλήψεις μελών του ΕΛΑΜ, τα οποία όμως αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθερα με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Μεταξύ των τριών συλληφθέντων ήταν και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη Ο Προεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε ενδελεχή έρευνα και τόνισε την αποφασιστικότητά του να αποδοθούν ευθύνες, ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, ξεκαθάρισε ότι το θέμα ΕΛΑΜ εξετάζεται, με συλλογή στοιχείων, ώστε να διαπιστωθεί, κατά πόσο ενεργεί στο πλαίσιο της νομιμότητας.

Το ΑΚΕΛ, ζητούσε επίμονα, όπως η Γενική Εισαγγελία προχωρήσει σε ποινικές διώξεις εναντίων μελών του ΕΛΑΜ, όταν τον Αύγουστο του 2013, παρουσίασε ενώπιον του Εισαγγελέα, φωτογραφίες που απεικόνιζαν, σύμφωνα με τις καταγγελίες, την εκγύμναση μελών του ΕΛΑΜ.

Στην πιο κάτω φωτογραφία, παρουσιάζεται ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ, να χαιρετά ναζιστικά, μαζί με άλλα μέλη του κόμματος, δίνοντας ένα στίγμα ίσως, της φιλοσοφίας του ακροδεξιού Εθνικού Λαϊκού Μετώπου.

nazistikos xairetismos

Η φωτογραφία τραβήχτηκε πέρσι το καλοκαίρι, σε έξοδο των μελών του ΕΛΑΜ, σε γνωστό μπαράκι.

Τα συμπεράσματα και οι ερμηνείες δικά σας.

Πηγή: tothemaonline.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου