Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Legion run: Οι Κύπριοι ανέβασαν αδρεναλίνη και ρίχτηκαν στις λάσπες (φωτογραφίες)

Legion run: Οι Κύπριοι ανέβασαν αδρεναλίνη και ρίχτηκαν στις λάσπες (φωτογραφίες)
Κυλίστηκαν στο χώμα, πέρασαν μέσα από εμπόδια και συμμετείχαν σε μία στρατιωτική τύπου εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών, ομάδες Κυπρίων που έσπευσαν χθες στη Λεμεσό, προκειμένου να λάβουν μέρος στο Legion Run, ένα παιχνίδι γεγονός που κερδίζει οπαδούς σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Δήλωσαν συμμετοχή με φίλους τους και σχημάτισαν τις δικές τους ομάδες, οι οποίες είτε ανταγωνίζονταν μεταξύ τους, είτε με μέλη άλλων ομάδων.

legionrun12

legionrun8

Η εκκίνηση, γινόταν κάθε 15 έως 30 λεπτά. Το πρώτο κύμα της ημέρας ήταν αυτό που λέμε η ανταγωνιστική ομάδα και σε αυτό συμμετείχαν όσοι επιθυμούσαν να ανταγωνιστούν ενάντια σε άλλες ομάδες.

legionrun2

legionrun5

Οι συμμετέχοντες κυλίστηκαν στις λάσπες, ανέβηκαν εμπόδια με σκοινί, πέρασαν κάτω από συρματοπλέγματα και ένιωσαν την αδρεναλίνη τους να ανεβαίνει στα ύψη.

legionrun1

legionrun7

Μετά από αυτή είναι μια εμπειρία ζωής, οι παίκτες γιόρτασαν το γεγονός, κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου πάρτι, που διοργανώθηκε, μετά το πέρας των δοκιμασιών, με ένα τρελό φαγοπότι και καλή μουσική.

legionrun3

legionrun4

legionrun6

Πηγή: tothemaonline.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου