Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

«O Μουρατίδης μπορεί να κάνει μια ένεση στον ψυχίατρο»

Με βαριά καρδιά άνοιξε το 2ο live του Your Song ο Αντρέας Μικρούτσικος, αφού η βραδιά έπρεπε να ξεκινήσει με αποχώρηση. Οι δύο υποψήφιοι, Νίκος Τρίκκης και Αντωνία Στυλιανού ερμήνευσαν τραγούδια επί σκηνής και κοινό και κριτές επέλεξαν να κρατήσουν στο show την Αντωνία.

Μετά τη συγκίνηση ακολούθησαν τα… παρατράγουδα, κυρίως μεταξύ των κριτών. Ο Νίκος Μουρατίδης -όπως πάντα σε τρελά κέφια- ήταν το πνεύμα της αντιλογίας, δημιουργώντας εντάσεις με την Εύη Δρούτσα. «Βάζεις πάντα δεκάρια στα τραγούδια που έγραψες εσύ» ο Μουρατίδης, «Ο Νίκος μπορεί να κάνει μια ένεση στον ψυχίατρο» η Δρούτσα -και ο Αντρέας Μικρούτσικος σε ρόλο... πυροσβέστη.






Την παράσταση έκλεψε γι’ άλλη μια φορά η Στάλω Πατσιά με τον αυθορμητισμό και την τσαχπινιά της, αλλά και το συναίσθημα που βάζει σε κάθε τραγούδι που ερμηνεύει. Τραγουδώντας το «Ροζ» μαζί με τον Αλέξανδρο Αλεξάνδρου, έδωσε την ευκαιρία στον Αντρέα Μικρούτσικο να της αποκαλύψει ότι η Αφροδίτη Μάνου, που τραγουδά το συγκεκριμένο τραγούδι με τον Γιάννη Μηλιώκα και τυγχάνει να είναι αδερφή της μητέρας του γιου του, την υποστηρίζει: “Μην μου πειράξετε τη Στάλω, δεν θα ξαναδώ την εκπομπή”, μου είπε».

Η βραδιά δεν είχε παρόμοια εξέλιξη και για τη Σταυρούλα Μιχαήλ, αφού μετά την εκπληκτική ερμηνεία της στο πρώτο μέρος του show, απογοήτευσε τους κριτές στο ντουέτο, με αποκορύφωμα την υποψηφιότητά της προς αποχώρηση.

Στην ίδια θέση βρέθηκε και ο Βασίλης Ιωάννου, που απογοήτευσε επίσης τους τηλεθεατές και κριτική επιτροπή.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση:



 
 


Ο πρώτος που αποχώρησε από το talent show:

 

source: http://elita.philenews.com


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝHΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου