Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ελένη Μενεγάκη - Τζένη Μπαλατσινού - Δέσποινα Βανδή: Η άγρια νύχτα στο Κολωνάκι, οι φωνές της Ελένης που ακούγονταν μέχρι την Ομόνοια και τα... ιπτάμενα ποτήρια!

Η άγρια νύχτα στο Κολωνάκι σήμανε το τέλος της κολλητής φιλίας των τριών γυναικών της ελληνικής showbiz. «Αυτές οι τρεις πάνε πακέτο» έλεγαν όσοι τις έβλεπαν και δεν είχαν άδικο. Μαζί σε κοσμικές εμφανίσεις, μαζί για ψώνια, μαζί για σούσι, μαζί παντού. Αιτία της οριστικής ρήξης ήταν το διαζύγιο της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο που προκάλεσε την αντίδραση και της Τζένης και της Δέσποινας.

Στο ραντεβού που είχαν οι τρεις φίλες σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, η Μπαλατσινού και η Βανδή λέγεται ότι ζήτησαν από τη Μενεγάκη να το ξανασκεφτεί και να μην προχωρήσει στο τέλος του γάμου της, σκεπτόμενη και τα τρία παιδιά της. Σύμφωνα με το περιοδικό YES! η Ελένη ήταν ανένδοτη και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και ο καβγάς ήταν τρικούβερτος μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θαμώνων του μαγαζιού. «Οι φωνές της Ελένης ακούγονταν μέχρι την Ομόνοια» ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Οι κακές γλώσσες μάλιστα έκαναν λόγο ακόμη και για... ιπτάμενα ποτήρια με κρασί που προσγειώθηκαν σε φορέματα! Η Ελένη έφυγε αμέσως από το ρεστοράν σε έξαλλη κατάσταση, ενώ έπειτα από λίγο αναχώρησαν και η Τζένη με τη Δέσποινα φανερά σοκαρισμένες. Από εκείνη τη νύχτα οι τρεις τους δεν ξαναμίλησαν. «Η ζωή τα έφερε έτσι που δεν υπάρχει η μια στη ζωή της άλλης. Εγώ την έχω καλά μέσα μου την Ελένη. Θεωρώ ότι κι εκείνη με έχει καλά.

Απλά δεν ξανασυναντηθήκαμε», είπε η Βανδή σε συνέντευξή της. «Με τη Δέσποινα απλά χαθήκαμε» παραδέχτηκε και η Μενεγάκη που φαίνεται πως έχει μεγαλύτερο πρόβλημα με την Τζένη αφού θεωρεί λάθος τον τρόπο που χειρίστηκε εκείνη και ο Κωστόπουλος το θέμα του διαζυγίου της μέσω των περιοδικών τους.


source: http://www.tothemaonline.com


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝHΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου