Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Τα δύσκολα δεν έχουν περάσει λέει ο Γέρουν

Κάλεσμα στην Λευκωσία να συνεχίσει τις προσπάθειες για έξοδο από την οικονομική κρίση εξέφρασε ο πρόεδρος του Eurogroup ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε στην κυβέρνηση ότι παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται τα δύσκολα δεν έχουν περάσει.

Μετά την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ δήλωσε αισιόδοξος για την ανάκαμψη της οικονομίας του τόπου τονίζοντας ότι το κούρεμα των καταθέσεων ήταν μια επώδυνη αλλά αναπόφευκτη απόφαση.

Είπε το τελευταίο χρόνο η ΕΕ δούλεψε σκληρά κατά την έκφρασή του προκειμένου για να μην επαναληφθεί κούρεμα των καταθέσεων.

Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης ερωτηθείς αν μετά από ένα χρόνο θα έκανε κάτι διαφορετικό απάντησε αρνητικά.

Η Κύπρος συμπλήρωσε πλήρωσε το τίμημα της μη λήψης μέτρων όταν τα σύννεφα της κρίσης άρχισαν να γίνονται ορατά.

Διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει την οικονομική πολιτική που εφαρμόζει τον τελευταίο χρόνο έδωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΜονοήμερη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ.

Κατά την εδώ παρουσία του, ο κ. Ντάισελμπλουμ θα έχει, μεταξύ άλλων, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και τον Υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη.

Η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Eurogroup και του Υπουργού Οικονομικών θα πραγματοποιηθεί στις 08:30 στο γραφείο του Υπουργού Οικονομικών.

Μετά τη συνάντηση, οι δυο άντρες θα προβούν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

Στις 11.00, ο κ. Ντάισελμπλουμ θα έχει συνάντηση με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών, στη Βουλή, για να συζητήσουν την παρούσα οικονομική και δημοσιονομική κατάσταση της Κύπρου.

Στις 16.00 θα δώσει διάλεξη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Source : www.kathimerini.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου