Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ντάισεμπλουμ: επώδυνο το κούρεμα αλλά έπρεπε να γίνει κάτω από αυτές τις περιστάσεις

Απαντώντας σε ερώτηση εάν θεωρεί λανθασμένους τους χειρισμούς για το κούρεμα ο Πρόεδρος του Eurogroup τόνισε ήταν μια επώδυνη απόφαση, αλλά απαραίτητη κάτω από τις συγκεκριμένες περιστάσεις.

Εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση για την προσήλωση της Κυπριακής οικονομίας στην πορεία εφαρμογής του μνημονίου, στέλλοντας μήνυμα ότι οι αλλαγές που γίνονται δεν είναι για να ικανοποιήσουν τους ευρωπαίους ετέρους αλλά προς όφελος της ίδιας της κυπριακής οικονομίας και τους λαού της χώρας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών Χαρη Γεωργιαδη ο οποίος απέδωσε ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση για το κούρεμα των καταθέσεων τονίζοντας χαρακτηριστικά πως βλέπαμε τα σύννεφα της κρίσης πριν από τρία χρόνια αλλά δεν λάβαμε έγκαιρα τα απαραίτητα μέτρα.
Νωριτερα

Στο Υπουργείο Οικονομικων έχουν συνάντηση τωρα ο Υπουργος Οικονομικων Χάρης Γεωργιαδης και ο Πρόεδρος του Eurogroup. Στην συνάντηση παρόν είναι και η Πρεσβη της Ολλανδίας στην Κύπρο.

Νωριτερα

Στην Κυπρο ο Πρόεδρος του Eurogroup

Μονοήμερη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ.

Ο Πρόεδρος του Eurogroup θα συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομικών Χαρη Γεωργιάδη και ακολούθως θα γίνουν δηλώσεις. Στη συνέχεια θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενώ στην συνέχεια θα έχει συνάντηση με την κοινοβουλευτική ομάδα οικονομικών της Βουλής.

Στις 4 το απόγεμα θα δώσει διάλεξη στο πανεπιστήμιο Κύπρου.

Πηγή: ant1iwo.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου