Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΠΡΟΣΟΧΗ - Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚΑΡΕΙ

Σε μια απίστευτη κτηνωδία που ούτε ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να χωρέσει προέβησαν ανεγκέφαλοι στο χωριό Χλώρακα της Πάφου βγάζοντας στην κυριολεξία τα μάτια ενός γάτου.
Όπως βλέπετε και στις σκληρές εικόνες που σας παρουσιάζει το PafosPress.com τις οποίες λάβαμε από αναγνώστρια της σελίδας μας το απροστάτευτο γατι βρίσκεται έξω από πόρτα σπιτιού «λουσμένο» στα αίματα και ανύμπορω να σταθεί στα πόδια του μετά το απίστευτο περιστατικό.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το γάτο κατάφερε και μάζεψε γείτονας ο οποίος στη συνέχεια τον πήρε στον παφιακό Σύνδεσμο Προστασίας Ζώων στην Κάτω Πάφο για περίθαλψη.  Δυστυχώς οι κτηνωδίες με θύματα τα ζώα συνεχίζονται το τελευταίο καιρό σε μια κοινωνία και ένα λαό που διεκδικεί με αξιώσεις τίτλους και ταυτότητες Ευρωπαϊκού πολυπολιτισμού και κουλτούρας.

Πηγές: pafospress & showtime-cy.blogspot

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: Φρικτή Κακοποίηση Στην Περιοχή Κόρνου – Δίνεται Αμοιβή Σε Όποιον Οδηγήσει Στη Τιμωρία Του Ένοχου – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου