Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΩΣΗ ΜΟΝΟΓΟΝΙΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ & ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

Το να κάνεις έκκληση για βοήθεια μία μάνα μονογονιος στα 43 σου χρόνια δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα...

Κι όμως.... H κυρία Μαρία είναι μόλις 43 ετών και μητέρα ενός ανήλικου αγοριού 16 ετών. 

Μπορεί να αντιμετωπίζει μεγάλα σοβαρά προβλήματα υγείας αφού μόλις το 2002 έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή, ενώ ταυτόχρονα πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα στα χέρια και με σοβαρό πρόβλημα στο σπόνδυλο, εντούτοις παλεύει όχι για την ίδια αλλά για το μονάκριβο διαμάντι που της χάρισε ο Θεός. Το μονάκριβο γιο της. 

Δυστυχώς ποια γυναίκα με τόσα προβλήματα υγείας θα μπορούσε να εργαστεί - ειδικά στις μέρες που διανύουμε - για να φέρει εις πέρας όλα μα όλα αυτά τα... φορτία που έχει ως υποχρεώσεις μια μητέρα ενός ανήλικου παιδιού. Με ένα μικρό επίδομα από το γραφείο ευημερίας των.... 164 ευρώ και 180 ως μονογονιός μας κάνουν 344 στο σύνολο.

Αντε να ζήσεις. Με αυτά πρέπει να δίνει το ποσό των 200 ευρώ για ενοίκιο αφού δεν τα καλύπτει όλα το γραφείο ευημερίας και 25 ευρώ κοινόχρηστα. Νερό, ρεύμα, γάλα, ψωμί, τρόφιμα, ένα ζευγάρι παπούτσια η ρούχα για τον γιο της... Δεν απομένουν τίποτα για τις βασικές τους ανάγκες. Πριν από λίγο καιρό της έκαναν έξωση επειδή χρωστούσε 4 ενοίκια αφήνοντας την στο δρόμο αυτή και το ανήλικο παιδί της. Απλήρωτοι λογαριασμοί και χωρίς ένα ευρώ για να αγοράσει γάλα. Βρήκε άλλο σπίτι όπου ζει χωρίς έπιπλα και με ένα άδειο ψυγείο.

 Ούτε καν στο ρεύμα δεν είναι αφού δεν έχει κάτι που θα χαλάσει μέσα. Χρειάζεται ένα φθηνότερο σπίτι όμως και πάλι άδειο χωρίς έπιπλα θα είναι.... Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε ? Τρόφιμα, γάλα, είδη πρώτης ανάγκης, κάτι που ίσως δεν το χρειαζόμαστε να βοηθήσουμε ? Όποιος μπορεί να βοηθήσει, χωρίς μεσάζοντες ας το κάνει στο τηλέφωνο της ίδιας: Κυρία Μαρία 99146972 ΣΤρόβολος(μπορεί να την επισκεφτεί κι όλας αν θέλει) Παρακαλούμε ας μην το κάνουμε μόνο Share αλλά ας βοηθήσουμε όλοι....

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου