Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ανεβάζει ρυθμούς ο Νόλε

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκίνησε εκπληκτικά τον δεύτερο αγώνα του στη Μελβούρνη απέναντι στον Λεονάρντο Μάγερ και στη συνέχεια απλά σφράγισε τη δεύτερη σερί straight sets νίκη του στο φετινό Australian Open, εξασφαλίζοντας άνετα το εισιτήριο για τη φάση των "32" του πρώτου Grand Slam της σεζόν.

Την 23η συνεχόμενη νίκη του στη Μελβούρνη, σημείωσε ο τρεις φορές υπερασπιστής του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Παρουσιάζοντας σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο, σε σχέση με την πρεμιέρα του κόντρα στον Λάτσκο, ο 26χρονος Σέρβος πρωταθλητής ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο του Λεονάρντο Μάγερ και συνέχισε εντυπωσιακά την προσπάθεια κατάκτησης του 4ου συνεχόμενου και 5ου συνολικά τίτλου στο Οπεν της Αυστραλίας.

Ο Νόλε, ήταν εντυπωσιακός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και στη συνέχεια έριξε λίγο ταχύτητα για να φτάσει ελεγχόμενα στο 6-0, 6-4, 6-4 επί του Αργεντινού, Νο98 της παγκόσμιας κατάταξης, κλείνοντας θέση στους καλύτερους "32" του ταμπλό.

Το Νο2 της ATP, φρόντισε να μείνει όσο το δυνατόν λιγότερο στη ζέστη και την υγρασία της Rod Laver Arena, φτάνοντας στην τελική επικράτηση μετά απο 1 ώρα και 47 λεπτά αγώνα.

Στο εναρκτήριο σετ ο Τζόκοβιτς ήταν ακαταμάχητος και έφτασε εύκολα στο 6-0 σε 22 λεπτά, εκμεταλλευόμενος και τα τρία break points του.

Στη συνέχεια, ο Μάγερ πάτησε περισσότερο μέσα στο γήπεδο και σε συνδυασμό με τη χαλάρωση του Νόλε, κατάφερε να σταθεί πιο ανταγωνιστικά απέναντι στον αδιαμφισβήτητο κυρίαρχο της Μελβούρνης τα τελευταία χρόνια, όμως και πάλι δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις το σερβίς του Σέρβου, αδυνατώντας να δημιουργήσει έστω και μια ευκαιρία για break.

Ο Τζόκερ έκανε το καθοριστικό break στο 9ο game (5-4) του 3ου σετ και στη συνέχεια σέρβιρε επιτυχημένα για την κατάκτηση της εύκολης νίκης.

"Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου σήμερα. Καλύτερα απ'το 1ο ματς. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Ξέρω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα και αυτό είναι ένα κίνητρο να δουλέψω πιο σκληρά στην προπόνηση" τόνισε ο Τζόκοβιτς αμέσως μετά.

Ο Τζίμι Κούριερ, θύμισε στον Σέρβο τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε με τη ζέστη στη Μελβούρνη πριν μερικά χρόνια, ζητώντας απ'το Νόλε να του πει τι έχει αλλάξει στις τελευταίες σεζόν.

"Έχω αλλάξει κάποια πράγματα στη διατροφή μου για να είμαι στην καλύτερη φόρμα. Σήμερα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και οι δύο τις ίδιες συνθήκες. Θυμάμαι το 2009, εγκατέλειψα στα προημιτελικά κόντρα στον Ρόντιγκ εξαιτίας της ζέστης" είπε ο Τζόκοβιτς ο οποίος στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Ιστόμιν που μετά τον Παγδατή, έβγαλε εκτός και το Νο30 του ταμπλό, Ντιμιτρί Τουρσούνοφ, κερδίζοντας τον Ρώσο με 7-6(3), 4-6, 6-1, 6-4.

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://tennis24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου