Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ 2 ΜΗΝΩΝ ΓΙΟ ΤΟΥ

Την πρώτη του έξοδο με τον 2 μηνών γιο του, Γιώργο, έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς το απόγευμα του Σαββάτου πήγε βόλτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με τον μικρούλη.  
Το μωρό θα πάρει το όνομα του πατέρα του Φώτη, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από έναν χρόνο. «Ο Φώτης είναι ένας κλασικός χαζομπαμπάς που έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του. 

Όλοι συμφωνούν ότι του μοιάζει καταπληκτικά», περιγράφει πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του παρουσιαστή. Ο παρουσιαστής του «Φ&Μ Live» μένει στο Παγκράτι με τον μικρό Γιώργο στο πατρικό του σπίτι και σε άλλο όροφο μένει η μητέρα του. 

«Τον συμβουλεύει συνέχεια πώς να φροντίζει σωστά το μωρό, ενώ κάποιες φορές διαφωνούν χαριτωμένα, για το ποιος το κάνει καλύτερα», καταλήγει ίδια πηγή. Στην βόλτα τους στο εμπορικό κέντρο ο Φώτης δεν έπαιρνε το βλέμμα του από τον μονάκριβο γιο του. 

 Μάλιστα ο παρουσιαστής διανύει μια πολύ δημιουργική περίοδο στη ζωή του αφού εκτός από την εκπομπή που παρουσιάζει στο STAR με την Μαρία Μπακοδήμου, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ Priscilla-Η βασίλισσα της ερήμου που θα ανέβει στις 25 Απριλίου στο θέατρο Badminton, σε διασκευή Γιώργου Καπουτζίδη και σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού. 

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου